Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μπροστάρης ο Θεοδωρακάκης

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης επιστρέφει στα κοινά του Ολυμπιακού και βρίσκεται και πάλι στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι αποφεύχθηκε η λύση της διοίκησης Πρωτοδικείου...







κάτι που αποτελούσε σκοπό όλων των ανθρώπων που συλλόγου οι οποίοι θεωρούσαν ότι θα ήταν ένα μελανό σημείο στην ιστορία του συλλόγου.

Το νέο ΔΣ το οποίο θα συσταθεί σήμερα σε σώμα μετά από συνάντηση που θα έχουν τα μέλη του στα γραφεία του συλλόγου, θα έχει θητεία μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα το οποίο θεωρείται αρκετό έτσι ώστε να έχουν γίνει τα βήματα που χρειάζονται για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Ερασιτέχνη που χρειάζονται άμεση λύση.

Αναλυτικά, το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού, αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Λεωνίδας Θεοδωρακάκης

Τακτικά μέλη: Γ. Παπαδόπουλος, Γ. Δαλέζιος, Ε.Βαρδουλάκης, Ν.Καραχάλιος, Κ.Καλογεράκης, Γ.Κατσαρός, Χ.Κίττας, Μ.Κουντούρης, Δ.Λαζαρίδης, Γ.Νικολάου

Αναπληρωματικά μέλη: Γ.Μιχαήλοβιτς, Γ.Ξιφαράς, Γ.Πολυκανδριώτης
Εξελεγκτική επιτροπή: Χ.Παπαδόδημας, Κ. Χολέβας.

Στόχος του νέου ΔΣ του συλλόγου είναι να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά προβλήματα των τμημάτων και παράλληλα, να υπάρξει ανάπτυξη σε όλα τα σημεία που αυτή απαιτείται, φυσικά και στα -καθαρά- αγωνιστικά ζητήματα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο. Πάντως, αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι πίσω από την νέα προσπάθεια στον Ερασιτέχνη βρίσκονται αρκετά άτομα της «Ολυμπιακής» οικογένειας. Χαρακτηριστική είναι η παρουσία του κ. Καραχάλιου στο νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη, ενός άμεσου συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.


sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου