Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών!

Μπορεί να έχουν περάσει δύο ημέρες αλλά στην Ισπανία ακόμα ασχολούνται με το el clasico. Στην Βαρκελώνη συνεχίζεται η αποθέωση, ενώ στην Μαδρίτη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια μετά την συντριβή...








Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στην Μπαρτσελόνα. Όπως είναι λογικό μετά το τέλος του αγώνα οι «μπλαουγκράνα» γλέντησαν με την ψυχή του έχοντας μάλιστα και απρόσμενους επισκέπτες. Μαζί τους βρέθηκε ο Σάμουελ Ετό ο οποίος παρότι οι σχέσεις του με τον Πέπε Γκουαρντιόλα δεν είναι και οι καλύτερες, ήταν στο Καμπ Νου για να πανηγυρίσει με τους πρώην συμπαίκτες του. Εκεί βρέθηκε και ο υποψήφιος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Γιορέντε καλεσμένος του φίλου του Τσάβι Ερνάντεθ.

Επίσης, από το βράδυ της Δευτέρας ένα θέμα κυριαρχεί στην Βαρκελώνη. Η μεγάλη νίκη αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο προήλθε έχουν αναγκάσει όλους να αναρωτιούνται εάν αυτή η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα που έχει δει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Μάλιστα, οι εφημερίδες της Βαρκελώνης έχουν ξεκινήσει γκάλοπ για το θέμα αυτό.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, γιατί υπάρχουν και αυτά, ο Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε την αποστολή για το Κύπελλο Καταλονίας με αντιπάλους την Εσπανιόλ και την Οσπιταλέτ. Εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες έμειναν σχεδόν όλοι οι βασικοί που αγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Από την άλλη, στην Μαδρίτη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Ήδη ξεκίνησαν αυτό που ξέρουν καλύτερα οι εφημερίδες της Μαδρίτης. Μεταγραφές. Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ) και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (Μάντσεστερ Σίτι) εξετάζονται από την Ρεάλ, αφού φαίνεται πως το πρόβλημα του Ιγκουαϊν είναι πιο σοβαρό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Πορτογάλος με δηλώσεις του τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή το ενδιαφέρον της «βασίλισσσας» προς το πρόσωπό του.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Ράμος, ο Ισπανός διεθνής τιμωρήθηκε με μόλις μία αγωνιστική για την αποβολή του, ενώ τέλος, για το ντέρμπι μίλησε και ο Χουάντε Ράμος ο οποίος και αυτός με την σειρά του είχε ξεφτιλιστεί από την Μπαρτσελόνα με 6-2 πριν δύο χρόνια μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει ότι η ήττα του Μουρίνιο είναι μεγαλύτερη ντροπή για την Ρεάλ.




Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου