Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ρέστα Άρη

Με 17άδα στη Μαδρίτη

Ένα θαύμα ψάχνει ο Άρης απόψε το βράδυ (22:05 NOVASPORTS 1) στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, στο «Βιθέντε Καλντερόν», όπου τα παίζει όλα για την πρόκριση στους «32» του Europa League...







Ο Αρης καλείται να επαναλάβει τον άθλο της 16ης Σεπτεμβρίου, όταν και είχε επιβληθεί με 1-0 της κατόχου της διοργάνωσης στο «Κλ.Βικελίδης».

Αν ο Άρης ηττηθεί, τότε η Ατλέτικο πάει στους 10 βαθμούς, οι "κίτρινοι" μένουν στους 4 και αποκλείονται αφού δεν μπορούν να προλάβουν ούτε τη Λεβερκούζεν με ένα παιχνίδι να απομένει.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι Ισπανοί ανεβαίνουν στους 8, ο Άρης πάει στους 5 και θέλει δική του νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Ρόζενμποργκ στη Θεσσαλονίκη και ήττα της Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν, ώστε να ισοβαθμήσει μαζί της στους 8 βαθμούς και να περάσει με τα καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε εκτός αποστολής τον Τόνι Κάλβο, για πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Ισπανός τη Δευτέρα άργησε να φτάσει στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για την πρωινή προπόνηση (μισή ώρα περίπου), με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό μέρος της.

Ο Κούπερ του επέτρεψε να προπονηθεί, όμως φαίνεται να προτιμά να έχει στη διάθεσή του 17 αφοσιωμένους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, παρά 18 "μισούς". Έτσι λοιπόν, ο Αργεντινός τον απέκλεισε από την αποστολή.

Τέλος, ο Άρης θα έχει τη συμπαράσταση 2800 οπαδών από τη Θεσσαλονίκη που πήγαν στη Μαδρίτη για να στηρίξουν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου