Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΕΚ γιγαντώνεται!

Mπορεί να έχουν περάσει μόλις δυο εβδομάδες από τη μέρα που ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την ΑΕΚ, όμως η ομάδα δείχνει σιγά σιγά ότι αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό είναι έργο του Ισπανού. Ο άνθρωπος...







που έδωσε κίνητρο στους παίκτες, πλέον τους δίνει και σχέδιο…

Η Ένωση στα δυο ματς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, βγάζω έξω αυτό με την Άντερλεχτ γιατί η αλήθεια είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να κρατήσουν δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη τη δεδομένη στιγμή, έδειξε ότι με την πάροδο του χρόνου αποκτά αγωνιστικό στιλ και δεν είναι αυτή η παιδική χαρά, που ήταν επί Μπάγεβιτς.

Ο Χιμένεθ έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να περάσει κάποια απλά πράγματα προς τους παίκτες του, που όμως είναι πολύ σημαντικά για να πάρεις τις νίκες ειδικά σε ένα αργό πρωτάθλημα, όπως είναι το δικό μας. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πιέζουν πάρα πολύ και από το πρώτο λεπτό, μαρκάρουν ψηλά, έχουν περισσότερα τρεξίματα και σιγά σιγά αρχίζουν να βρίσκουν κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις ειδικά των παικτών στα άκρα.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό η αναγέννηση της οφείλεται και στην τρομακτική άνοδο του Ράφικ Τζιμπούρ φέτος. Ο Αλγερινός είναι άλλος άνθρωπος και από αποδιοπομπαίος τράγος έχει γίνει ο ηγέτης που κάθε προπονητής θα ήθελε στην αιχμή του δόρατος του.

Δεν μπορώ να προδικάσω την συνέχεια, ούτε να πω αν η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Μην ξεχνάμε ότι τα ματς με τον Άρη και τον ΠΑΟ είναι δυο πολύ σοβαρά τεστ για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν «πράσινη» νίκη το Σάββατο για να είναι όλοι κοντά στο κυνήγι του Έβερεστ…

sportsecrets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου