Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ουζουνίδης

Mόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή του Ηρακλή κόντρα στην Κέρκυρα στο 'Παμπελοπονησιακό'. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα το οποίο δεν φανταζόταν ακόμα και οι ποιο αισιόδοξοι...








Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα χωρίς όμως να αλλάξει την ομοιογένεια σε μεγάλο βαθμό. Δεν αποκλείεται οι Κανακούδης και 'Πίτου' Γκαρσία να βρούνε θέση στην αρχική ενδεκάδα. Αν ο πρώτος αγωνιστεί στη θέση του Λίμα τότε θα είναι και το ντεμπούτο του 26χρονου στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον Αργεντίνο ως παρτενέρ του Ντάνι στα αμυντικά χαφ έχοντας μπροστά τους Σίσιτς, Μάρα και Σολτάνι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που ταξίδεψε αεροπορικώς για την Αθήνα και από κει οδικώς για την Πάτρα. Σε αυτήν μετέχουν οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σζοτ, Μάρα, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Βουτσιάς, Ντάνι, Βέλλιος, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.

Εκτός έμεναν οι τραυματίες Κομπαγιάσι, Ηλιάδης, ο Ρομάν (φάνηκε να μην έχει ικανοποιήσει στον αγώνα με την Καβάλα), τον Σαρακατσάνο (πλεονάζουν οι κεντρικοί αμυντικοί στην αποστολή), ο εκτός πλάνων Κρέιτσι, ο Αλετσένου που συνεχίζει την αποθεραπεία, ο νεαρός Στάμου όπως και οι δύο επιπλέον τερματοφύλακες, Μέλκα και Γκουτζελά.

Στο 'Παμπελοποννησιακό' θα βρεθούν ο πρόεδρος, Γιάννης Τάκης, το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ, Αλέξης Κεσόπουλος, αλλά και ο νέος διοικητικός σύμβουλος, Κώστας Σουληναράς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Δημητρίου θα ακολουθήσει την οργανωμένη εκδρομή των οπαδών με το πούλμαν.

sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου