Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τιμούν τα θύματα των Τεμπών

Το αποψινό ντέρμπι με τον Άρη δεν είναι ένα ντέρμπι σαν όλα τα άλλα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Είναι ένα "ιδιαίτερο" ματς και αυτό γιατί συμπίπτει χρονικά με την 11η μαύρη επέτειο του χαμού των έξι παιδιών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη....









Ξημερώματα στις 4 Οκτωβρίου του '99, το λεωφορείο που μετέφερε τους οπαδούς του "Δικεφάλου", από τον σύνδεσμο του Κορδελιού κυρίως, στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, συγκρούστηκε με φορτηγό και ανατράπηκε δύο χιλιόμετρα πριν τα διόδια των Τεμπών.

Τη μνήμη αυτών των ανθρώπων τιμούν κάθε χρόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και το ίδιο θα γίνει και φέτος, για αυτό και το βράδυ στην Τούμπα θα υπάρχουν μόνο πανό αφιερωμένα στην τραγωδία των Τεμπών. Το διαφορετικό με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι φέτος θα κρεμαστούνε στα κάγκελα και έξι προσωπογραφίες των αδικοχαμένων "αετόπουλων".

Κάτω από αυτές θα υπάρχουν αντίστοιχα και τα πανό με τα ονόματα των αδικοχαμένων. Θυμίζουμε ότι και πέρυσι στο ματς με τον Ηρακλή, υπήρχε ένα ενιαίο πανό με τις προσωπογραφίες των θυμάτων. Φέτος κάθε προσωπογραφία θα αποτελεί και ένα ξεχωριστό πανό.

Του Χαράλαμπου Ζαπουνίδη 20 χρόνων, του Δημήτρη Ανδρεαδάκη 25 χρόνων, της Χριστίνας Τζιόβα 18 χρόνων, του Αναστάσιου Θέμελη 22 χρόνων, του Γιώργου Γκανάτσιου 22 χρόνων και του Κυριάκου Λαζαρίδη 17 χρόνων.

Ακόμη, για ενδέκατη χρονιά θα απλωθεί το πανό του Συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού, μέλη του οποίου ήταν τα θύματα. Θα καταθέσουν ανθοδέσμες τα μέλη του Συνδέσμου Κορδελιού, εκπρόσωποι των υπολοίπων Συνδέσμων και φυσικά στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου