Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Εγώ αποφασίζω»

«Το ποιος θα παίζει είναι δική μου απόφαση», επισήμανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, απαντώντας στην έντονη αντίδραση των Μήτρογλου και Νέμεθ, επειδή έμειναν εκτός αποστολής. Από κει και πέρα, ο Βάσκος...







τεχνικός τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί του Ολ. Βόλου.

«Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι γρηγορότερα, αλλά δείξαμε πολύ μεγαλύτερο σεβασμό στον αντίπαλο. Παίξαμε καλά και πετύχαμε δύο γκολ. Όλα ήταν καλά μέχρι τότε, μετά όμως έπεσε ο ρυθμός μας. Ο Ολ. Βόλου δεν δημιούργησε σοβαρές ευκαιρίας για γκολ, σε αντίθεση με εμάς», είπε αρχικά, ενώ για την έντονη αντίδραση του Νέμεθ και πολύ περισσότερο του Μήτρογλου, όταν έμαθαν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, τόνισε:

«Είναι λογικό να θέλουν πάντα να παίζουν, αντιδράσεις μπορεί να υπάρχουν και από τους αναπληρωματικούς, επειδή δεν είναι βασικοί. Είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά πρέπει να είναι πάντα μέσα στα όρια. Ο Πάντελιτς για παράδειγμα έμεινε στον πάγκο για να παίξει στον Μιραλάς. Το ποιος θα παίζει είναι δική μου απόφαση».

Η απάντησή του στο ερώτημα γιατί επέλεξε σχήμα χωρίς καθαρόαιμο φορ, ήταν η εξής: «Ο Πάντελιτς είναι πιο στατικός παίκτης και παίζει μέσα στην μεγάλη περιοχή. Εμείς θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους, γι’ αυτό επέλεξα τον Μιραλάς».

Σχετικά με τον αν τον προβληματίζει η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, επειδή θα λείψουν αρκετοί διεθνείς, ανέφερε πως «θα φανεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη (16/10) εάν επηρεαστήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου