Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Δώνης: «Ήταν παιχνίδι με δύο όψεις»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και παράλληλα προβληματισμένος για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον...







Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην φάση του Περόνε στην οποία ζήτησε πέναλτι.

«Για εμάς το ματς είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν μέτρια έως κακή με συνέπεια μετά το 15λπτο να δεχθούμε γκολ από μια αδράνεια και να κινδυνεύουμε να φάμε κι άλλο. Το πρόβλημα μας ήταν η αμυντική τετράδα που δεν είχε σωστές αποστάσεις από Ροτζέριο που δημιουργούσε τα περισσότερα προβλήματα, δεν ήταν σωστά στην ευθεία αλλά εμείς ενώ μπορούμε να παίζουμε με πολλές πάσες δεν έγινε σήμερα.

Αυτό αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν καλύτεροι, θεωρώ ότι δίκαια ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και νικητές. Δε στέκομαι στη διαιτησία αλλά με ενημέρωσαν ότι η φάση του Περόνε ήταν πέναλτι αλλά οι διαιτητές μπορούν να κάνουν λάθη και θεωρώ ότι τα πήγε καλά.

Πέρσι ήμασταν πιο χαμηλά την ίδια χρονική περίοδο, έπρεπε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή, δυστυχώς έχουμε αδράνειες στα ματς και δεχόμαστε εύκολα γκολ και χάνουμε βαθμούς. Με προβληματίζει που δεχόμαστε γκολ παρά που δημιουργούμε πολλές φάσεις αλλά δε βάζουμε γκολ.

Ποτέ δεν έχουμε προβλήματα πειθαρχίας στην ομάδα. Είναι διαφορετικό να μιλάς για αγωνιστικά θέματα και να θυμώνεις με παίκτες από το να μιλάς για απειθαρχία. Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα απειθαρχίας.

Ο Αστέρας έτσι όπως άρχισε το ματς, πιστεύω ότι πέσαμε μέσα στα περισσότερα για τον Αστέρα. Είχε προβλήματα τραυματισμών, έχασε και το δεξί μπακ νωρίς. Ο Αστέρας ενώ όλοι τον περιμέναμε χειρότερο φέτος, ακόμα κι εγώ, είναι μια ομάδα που παλεύει σκληρά και αποδεικνύει ότι όποιος δουλεύει σκληρά αμείβεται.

Ο καθένας πρέπει να εκτελέσει το ρόλο του σωστά στη μπάλα. Για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο πρέπει να παίξουμε καλά αυτούς τους ρόλους. Πολλές φορές οι διαιτητές είναι αυτοί που δεν παίζουν καλά αλλά και πολλές φορές μέσα στην ένταση του αγώνα μας φταίει ο διαιτητής ενώ δεν πρέπει. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς διαιτητές αλλά όπως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο τους αγχώνει και έχουν χαμηλή απόδοση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου