Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Με αρκετές ελλείψεις ο ΠΑΟ στην Κρήτη

Με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Κοπεγχάγη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός αναμετράται αύριο στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο...






της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε σήμερα με μία προπόνηση, που έγινε στην Παιανία, και στην οποία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι τραυματίες Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Γκοβού και Καντέ.

Και οι πέντε βρίσκονται βεβαίως εκτός πλάνων του Νίκου Νιόπλια για το αυριανό παιχνίδι, όπως άλλωστε και ο τιμωρημένος Νίνης. Με αυτά τα δεδομένα, την αποστολή για το Ηράκλειο απαρτίζουν οι:
Τζόρβας, Φερνάντεζ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Λέτο, Λουίς Γκαρσία, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Δημούτσος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σισέ.

τεχνικός των «πρασίνων» σίγουρα προβληματίζεται από το γεγονός ότι δεν έχει στα χέρια του όσες λύσεις θα ήθελε, δε φαίνεται όμως να προβληματίζεται και ο κόσμος της ομάδας και κυρίως οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στην Κρήτη. Με την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», περισσότεροι από 100 οπαδοί των «πρασίνων» ήταν εκεί για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» θέλησαν να… ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει της «μάχης» με τον Εργοτέλη την Κυριακή στις 18:15 στο «Παγκρήτιο» και να τους βοηθήσουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαν το τελευταίο διάστημα αλλά και ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Σεμπάστιαν Λέτο και Τζιμπρίλ Σισέ για μια ακόμα φορά έκλεψαν την παράσταση, αφού ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στην άφιξη των «πρασίνων» και γνώρισαν την αποθέωση. Αξιοσημείωτες και οι ψυχολογικές ενέσεις των οπαδών προς τον Αλέξανδρο Τζόρβα, που παρουσιάζεται ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, στον οποίο πραγματικά… έπεσαν επάνω του σε μια προσπάθεια να τον «ανεβάσουν»!

Από εκεί και πέρα τώρα, σε ότι αφορά τα πλάνα του Νιόπλια και παρά τις λίγες λύσεις που έχει στα χέρια του, ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και ίσως και σε διάταξη για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα αλλάξει το 4-2-3-1 σε 4-3-3 με τον Καρνέζη να διεκδικεί τη θέση του Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια.

Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Μπουμσόνγκ στο πλάι του Σαριέγκι ενώ ο Σπυρόπουλος θα πάρει τη θέση του στα αριστερά και ο Βύντρα θα επιστρέψει στο δεξί άκρο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα κινηθούν όπως όλα δείχνουν οι Ζιλμπέρτο και Μαρίνος με τους Κατσουράνη και Καραγκούνη να «παίζουν» για την άλλη θέση στα χαφ.

Τέλος, σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή, ο Λέτο θα είναι στο αριστερό άκρο, ενώ ο Λουίς Γκαρσία θα πάρει τη θέση στα δεξιά και οι δυο μεσοεπιθετικοί του «τριφυλλιού» θα αποτελούν τα στηρίγματα του Τζιμπρίλ Σισέ που πάντα έχει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου