Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

«Στόχος η παραμονή»

Την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα έθεσε ως στόχο ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος κατά την συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως η χρονιά είναι δύσκολη, ενώ εκνευρισμένος...
απάντησε πως εκείνος αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παίξουν και ποιοι όχι.

«Όταν θα νιώσω ότι όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν τότε ναι, να μου λέτε ότι έχω κάνει λάθος επιλογή. Δεν τους έχω ακόμα όλους έτοιμους, έχω 20 παίκτες. Το πρόβλημά μου να είναι ποιος θα παίξει. Είμαι ο πρώτος που θέλει να κερδίσει η ομάδα. Στην ήττα φταίει ο προπονητής, στη νίκη επωμίζονται οι ποδοσφαιριστές. Ο στόχος μου είναι ο Αστέρας να μείνει στην κατηγορία. Αν έρθουν ευνοϊκά όπως πέρσι ή γίνουν και κινήσεις το Δεκέμβρη, θα δούμε. Ο στόχος του Αστέρα είναι να μείνει στην κατηγορία. Αν μείνουμε γρήγορα θα δούμε μετά. Φέτος θα είναι πολύ πιο δύσκολη η χρονιά από πέρσι. Όλες οι ομάδες είναι καλές».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είπε: «Θεωρώ ότι οι βαθμοί χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου ελέγξαμε το κέντρο και φτάσαμε πολλές σε θέση γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο συνέβη σήμερα. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ δέχεσαι. Αδικούμαστε από αποτέλεσμα αλλά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν.

Είμαι ευχαριστημένος από τον Πουλίδο και τον Κρις που δεν είχαν παίξει καθόλου, συνεχίζουμε, είμαστε σε καλή κατάσταση, εύχομαι να επανέλθουν οι τραυματίες, αν και ο Κερ με τον Ρούμπιλ μάλλον θα αργήσουν, συγχαρητήρια στα παιδιά».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως δεν παίζουν πολλοί από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος: «Θα παίζουν οι καλύτεροι που πιστεύω εγώ. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Δε σημαίνει ότι παίρνεις έναν παίκτη και πρέπει να παίζει. Δε σημαίνει ότι παίρνω τον Μέσι και τον βάζω και παίζει. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη μπάλα. Έχω αποδείξει ότι είμαι σωστός και δίκαιος», σχολίασε και συνέχισε: «Είχαμε παίκτες που ήταν απροπόνητοι. Ο Πουλίδο δεν είναι για να παίζει ακόμα. Ο Λαμπρόπουλος δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου. Ο Κρις δεν έχει παίξει. Στο κέντρο κουράστηκαν τα παιδιά γιατί έτρεξαν πολύ, παίζαμε με καλή ομάδα. Στην κούραση του κέντρου οφείλεται ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Ροτζέριο στο δεύτερο ημίχρονο».

Ακόμα τόνισε: «Λήγουν συμβόλαια Μπαστία-Ουριμπάρι και δεν έχω κάνει εισήγηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου