Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Τσιώλης: Απλά παρακολουθούσαμε στο πρώτο μέρος

Στην αδυναμία των παικτών του να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, παράλληλα, χαρακτήρισε "φτηνό"...






το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά, ο Τσιώλης δήλωσε:

"Σίγουρα δεν περιμέναμε ένα τέτοιο δυνατό ξεκίνημα από τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και ένα φτηνό γκολ που φάγαμε όπως το πρώτο που δεχτήκαμε. Μας πίεσε ο Ολυμπιακός στην έδρα του. Προσπαθήσαμε με τον Σολάκη να πιέσουμε, παίζοντας με δυο επιθετικούς, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο πρώτο ημίχρονο απλά παρακολουθούσαμε τον αντίπαλο να παίζει. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε. Αν λειτουργούσαμε περισσότερα έξυπνα, ύστερα από την στιγμή που μειώσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ. Όμως, κάναμε το λάθος καθώς παίζαμε από τον άξονα και όχι από τα άκρα, καθώς οι Αβραάμ και Μέλμπεργκ ήταν απροσπέλαστοι.

Ήμασταν γενικά αρκετά νευρικοί στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ και μπορεί να ανατρέψει ανά πάσα στιγμή ένα ματς. Ο κόσμος των Πειραιωτών, όπως και το γήπεδο της ομάδας είναι καταπληκτικά και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στο Καραϊσκάκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου