Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Καβάλα-Πανιώνιος 2-1

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας φιγουράρει -έστω και προσωρινά- η Καβάλα που επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου, στο "Ανθή Καραγιάννη". Ο Ονουάτσι (45΄) και ο Βουτσίτσεβιτς (49΄) πέτυχαν...






τα γκολ των "Αργοναυτών", ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Βαζ Τε στο 52΄.
Πιο καλά στημένος στο γήπεδο ο Πανιώνιος, κατάφερε να μπλοκάρει ολοκληρωτικά την ανάπτυξη των γηπεδούχων στο α΄ ημίχρονο.

Όμως, στην πρώτη ευκαιρία τους -στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου- οι "Αργοναύτες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Χργκόβιτς από πλάγια θέση πέρασε τη μπάλα στον Ονουάτσι κι αυτός από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να γράψει το 1-0.

Νωρίτερα (41΄) ο διαιτητής κακώς ακύρωσε γκολ του Πανιωνίου από απευθείας φάουλ του Μπάλαμπαν, καθώς είδε επιθετικό φάουλ του Κουμορτζί. Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου (49΄), ο Βουτσίτσεβιτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην Καβάλα, η οποία πλέον είχε αγκαλιάσει τη νίκη.

Ομως, ο Ρικάρντο Βαζ Τε "απάντησε" μόλις μπήκε στο ματς και με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή στο 52΄ μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας αμέσως την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 59΄ ο βοηθός διαιτητή είδε... ανύπαρκτο οφσάιντ σε μια κεφαλιά του Τσότσαλιτς και μια πολύ επικίνδυνη φάση (η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά την προβολή του Λάτκα) διακόπηκε.Στο 65΄ ο Μάχο σταμάτησε τον Ογκμπέτσε σε τετ α τετ, ενώ στο 75΄ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, όμως ο Κοντοές πρόλαβε τελευταία στιγμή να κοντράρει το σουτ που επιχείρησε.

Στο 78΄ ο Μάριο Γκαλίνοβιτς πραγματοποίησε πολύ δύσκολη απόκρουση στην προσπάθεια του Βαρό, ενώ έκανε το ίδιο και στις καθυστερήσεις σε βολίδα του Βαζ Τε κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.
Η Καβάλα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αλεξάντροβιτς στο 89΄.


Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Χργκόβιτς, Πετκάκης, Αλεξάντροβιτς - Σιόβας, Μπάλαμπαν, Λάτκα

Κόκκινη: Αλεξάντροβιτς (89΄-δεύτερη κίτρινη)


Οι συνθέσεις:


ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκαν Οκούκα): Πετκάκης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Ντιέ, Αμπντούν, Καρντόσο, Ονουάτσι (84΄ Ντικρόκ), Νταρσβίλ (62΄ Ογκμπέτσε), Βουτσίσεβιτς (66΄ Αλεξάντροβιτς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Κοντοές, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας (69΄ Πούπο), Μανιάτης, Κουμορτζί, Κούκετς (51΄ Βαζ Τε), Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Σαλαλί (81΄ Χίκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου