Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΕ ΟΣΦΠ: "Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση"

Σε μια κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού προχώρησαν πριν την έναρξη του αγώνα ΟΣΦΠ-Ολυμπιακός Βόλου, οι «ισχυροί άνδρες» των δύο ομάδων. Με γνώμονα, όπως ανέφερε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, "την αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα και πάνω απ' όλα διασκέδαση, κέφι, χαρά"...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Αχιλλέας Μπέος επισκέφθηκαν, λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα, την εξέδρα που κάθονταν παιδιά από τις ακαδημίες και των δύο ομάδων, όπως και σε εκείνη που βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία:

"Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την γενικότερη αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. κ. Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέα Μπέο, επισκέφθηκαν σήμερα πριν από την έναρξη του αγώνα την εξέδρα στην οποία φιλοξενήθηκαν περίπου 600 παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και συνομίλησαν μαζί τους. Ακολούθως, δε, κάθισαν για λίγο στην θύρα 27 όπου βρέθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Βόλου.


Η κίνηση αυτή, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ενέργειες της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -όπως για παράδειγμα η συνάντηση με τους Θρησκευόμενους Κόκκινους Επιστήμονες, η αγορά και η διάθεση από την Π.Α.Ε. στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 15.000 χιλιάδων βιβλίων από την τελευταία έκδοση των Θ.Κ.Ε. με τίτλο «Οπαδική Βία»- δείχνει την βαθιά προσήλωση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και του κ. Μαρινάκη προσωπικά, στην αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα και πάνω απ' όλα διασκέδαση, κέφι, χαρά. Όλοι μαζί λοιπόν να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που μας αρέσει να απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου