Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Σε γυναικεία φυλακή ο Μπαλοτέλι!

Οι μπελάδες είναι πλέον λέξη συνώνυμη με τον Μάριο Μπαλοτέλι: το τελευταίο του "κατόρθωμα" ήταν πως πιάστηκε έξω από πάρκινγκ γυναικείων φυλακών! Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι εντοπίστηκε να...







παρκάρει έξω από γυναικείες φυλακές της Μπρέσια, με τους άνδρες του σωφρονιστικού ιδρύματος να θέτουν υπό κράτηση τόσο τον "Super Mario" όσο και τον αδερφό του, προκειμένου να προβούν σε εξακρίβωση των στοιχείων τους.

"Ήταν απόγευμα όταν είδαμε μία κάμπριο Mercedes τεράστιου κυβισμού να περνάει την πύλη. Μέσα στο αμάξι βρίσκονταν δύο άτομα, μετά από μερικά λεπτά συνειδητοποιήσαμε ότι ο ένας εκ των δύο ήταν ο Μπαλοτέλι.

Η αναγνώριση του παρουσιαστικού του όμως δεν έφτανε και έτσι προχωρήσαμε στην επίσημη αναγνώρισή του. Τόσο στον ίδιο όσο και στον συνοδηγό", τόνισε αξιωματικός των φυλακών, επιβεβαιώνοντας πως ο 20άχρονος άσος ήταν μαζί με τον 17άχρονο αδερφό του και χρειάστηκε να κρατηθεί για περίπου μισή ώρα.

"Στο τέλος, αμφότεροι ήταν φοβισμένοι. Μας εξήγησαν ότι είδαν ανοιχτή την πύλη και ότι μπήκαν χωρίς να φανταστούν ότι για να επισκεφτείς μία φυλακή χρειάζεται κάποιος ειδική εξουσιοδότηση.

Και οι δύο προσέθεσαν ότι ήταν ιδιαίτερα περίεργοι να δουν πώς είναι μία γυναικεία φυλακή. Στο τέλος ο Μπαλοτέλι ζήτησε συγγνώμη. Μιλούσε χαμηλόφωνα και έδειχνε μελαγχολικός", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τοποθέτηση για το θέμα έκανε και ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό.

"Ο Μάριο δεν έκανε κάτι άσχημο. Αντίθετα, οι αστυφύλακες τον επαίνεσαν για την πρωτοβουλία του. Του εξήγησαν βέβαια τί έπρεπε να είχε κάνει, αλλά εκεί τελείωσε το θέμα.

Αυτό που βρίσκω παράξενο είναι πως ένας σωφρονιστικός υπάλληλος έρχεται να αφηγηθεί το περιστατικό.

Δεν έγινε τίποτα, υπογραμμίζω ότι αυτά τα πράγματα παίρνουν διαστάεις μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για τον Μάριο".


sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου