Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ελλάδα - Καναδάς 71-55

Στο τελευταίο της ματς στην Τσεχία, η Εθνική Γυναικών νίκησε 71-55 τον Καναδά και κατέκτησε στην "παρθενική" της εμφάνιση σε Μουντομπάσκετ την 11η θέση, όπως ακριβώς και η Ανδρών δηλαδή στην Τουρκία...






Κι αν για την Εθνική Ανδρών, η πορεία δεν ήταν πετυχημένη, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τις γυναίκες που στην πρώτη τους συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ πάλεψαν και τελικά βρέθηκαν στην 11η θέση της διοργάνωσης, νικώντας 71-55 τον Καναδά.

Aν ήταν δε λίγο πιο τυχερές, ίσως να είχαν προκριθεί και στις "8" καλύτερες ομάδες του Μουντομπάσκετ, που θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ. Ωστόσο, η παρουσία στην 11η θέση δεν είναι και μικρό κατόρθωμα για μία ομάδα που συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, η Εθνική φύλαξε το καλύτερό της ματς για το τέλος, καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και έφτασε εύκολα στην επικράτηση. Εκπληκτική η Τούλα Καλέντζου που τελείωσε το ματς με 21 πόντους και έκανε το καλύτερό της παιχνίδι στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου