Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

"Μικρός Σμάιχελ, μοιάζει με Στεκέλενμπουργκ"

Η είδηση για τις πολύ καλές εμφανίστεις του Ντάριο Κρέσιτς έφτασε και στα αυτιά των συμπατριωτών του, ειδικά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα ο Ιγκόρ Πάναντιτς είπε...








τα καλύτερα λόγια για τον Κροάτη τερματοφύλακα του ''Δικεφάλου''. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «jutarnji.hr», ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελπίδων της Κροατίας τόνισε πως ο 26χρονος τερματοφύλακας «έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα», ενώ στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηρισιτκά ότι «... η Ντιναμό και η Χάιντουκ δεν ασχολήθηκαν ποτέ σοβαρά μαζί του και ο Κρέσιτς είναι στον ΠΑΟΚ».

''Μικρός Σμάιχελ, μοιάζει με Στεκέλενμπουργκ''

Όσο για τον Πάναντιτς τόνισε για τον Κρέσιτς με μεγάλη δόση υπερβολής (σε μερικά σημεία): «Ο Ντάριο έχει την ποιότητα να αγωνιστεί σε κάποια από τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας μας. Όταν ήταν στη Στουτγάρδη του συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά, αλλά σε εκείνη την ηλικία ήταν δύσκολο να αγωνιστεί και μετακόμισε στην Αϊντραχτ Τρίερ.

Είναι ένας μικρός Σμάιχελ. Εκείνος ήταν λίγο πιο δυνατός, αλλά σίγουρα ο Κρέσιτς έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα. Στην αρχή δεν υπήρχαν τόσο μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτόν, αλλά εγώ πίστευα ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Οι αντιδράσεις του είναι εξαιρετικές. Από τη σημερινή γενιά τερματοφυλάκων μοιάζει πολύ στον Στεκέλενμπουργκ του Αγιαξ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου