Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

"Ήμουν ήδη στην Ελλάδα"!

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε μετά το νικηφόρο ματς με την Πάρμα ότι είχε έτοιμες τις βαλίτσες του για Ελλάδα (είχε πρόταση από Ολυμπιακό) αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σταμάτησε τη μεταγραφή δίνοντάς του...


ΔEITE TO VIDEO




τα κατάλληλα κίνητρα για να παραμείνει στο "Σαν Σίρο". O "Ρίνγκιο" δεν δίστασε να πει ότι η κακή σχέση που είχε με τον Λεονάρντο τον είχε φέρει μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου αυτό το καλοκαίρι, με την Ελλάδα (σ.σ Ολυμπιακός) να αποτελούσε σε εκείνη την περίπτωση τον επόμενο σταθμό της.

"Χρειάζεται λίγο καιρό να ξεπεράσεις έναν σοβαρό τραυματισμό, όμως τώρα το γόνατο ανταποκρίνεται καλά και μπορώ να προπονούμαι συχνά", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ιταλός διεθνής αμυντικός μέσος, για να συνεχίσει:|

"Επιπλέον, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για μένα, οπότε όταν αυτές δεν υπάρχουν... Έχω πολύ περισσότερα κίνητρα απ'ότι την περασμένη σεζόν, καθώς είχα χάσει τη διάθεση να παίζω.

Πάντα σεβόμουν τις αποφάσεις του Λεονάρντο, αλλά δεν υπήρχε απλά καλή σχέση μεταξύ μας. Για εκείνον τα πάντα ήταν μόνο άσπρο και μαύρο. Ουσιαστικά ήμουν ήδη στην Ελλάδα, ο Αλέγκρι με έπεισε να παραμείνω με σωστές κουβέντες.

Τα πάντα είχαν ολοκληρωθεί αλλά κατάλαβα ότι με χρειαζόταν".

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο



sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου