Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Πεντρόσα

Ο Ντάνι Πεντρόσα χειρουργήθηκε επιτυχημένα στην αριστερή κλείδα, ύστερα από ατύχημα που υπέστη στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής στην Ιαπωνία. Η επιστροφή του Ισπανού αναβάτη Repsol Honda στην...







αγωνιστική δράση δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα γίνει, αλλά είναι δύσκολο να προλάβει τον αγώνα στη Μαλαισία που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα από τώρα.

Ο γιατρός που τον χειρούργησε είπε στους δημοσιογράφους πως όλα πήγαν περίφημα, όμως ξεκαθάρισε πως περισσότερα συμπεράσματα για την επάνοδό του θα βγουν μετά από 48 ώρες, οπότε αυτό σημαίνει πως η αποθεραπεία του θα καθυστερήσει να ξεκινήσει…

«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Τοποθετήσαμε μια πλάκα τιτανίου, η οποία ήταν κατασκευασμένη ειδικά για την κλείδα του, όπως και δύο βίδες», εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να δώσουμε τον ακριβή χρόνο της ανάκαμψής του. Μόλις βγήκε από την εγχείρηση…».

Επίσης, ο γιατρός του Πεντρόσα αποκάλυψε πως ο αναβάτης έχει υποστεί και ένα μεγάλο διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο, ωστόσο υπογράμμισε πως δεν θα χρειασθεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να το ξεπεράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου