Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Χαβίτο: "Ελπίζω να μείνω για χρόνια στον Άρη"


Ο Χαβιέ Χαβίτο μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη στη Μαδρίτη και για τη συνέχεια του θεσμού. Μεταξύ των άλλων ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ...



τόνισε:

- «Το πανηγυρίσαμε έντονα με τους συμπαίκτες μας, κάναμε μια σπουδαία δουλειά στον αγωνιστικό χώρο».

- «Ξέραμε πολύ καλά ότι θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

- «Θεωρώ ότι αν κι έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα, η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και είναι στα δικά μας πόδια να το πετύχουμε».

- «Ήταν μια μεγάλη εκδρομή από τον κόσμο μας, που ακουγόταν περισσότερο από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης».

- «Έχουν ανησυχήσει πάρα πολύ στην Ατλέτικο, αφού το φάσμα του αποκλεισμού είναι κοντά για αυτούς».

- «Είμαι περήφανος και χαρούμενος γιατί ο Έκτορ Κούπερ μας κάνει να βγάζουμε το καλύτερο μας εαυτό. Τα έχουμε καταφέρει και με αντιπάλους που στα χαρτιά ήταν ανώτεροι από εμάς».

- «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν νομίζω να κατέβει αδιάφορη η Ρόζενμποργκ. Θα παίξει χωρίς πίεση και χωρίς άγχος και θέλει προσοχή το παιχνίδι».

- «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Σίγουρα μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο με περισσότερη δουλειά μέσα στο γήπεδο».

- «Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να μείνω κι άλλα χρόνια στον Άρη. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά προς το παρών είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου».

- «Μετά από τέτοιες νίκες ο κόσμος περιμένει να καθαρίσουμε εύκολα παιχνίδια όπως αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι επικίνδυνος εκτός έδρας και θα κλειστεί στην άμυνα του, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό το παιχνίδι».

(metropolisradio)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου