Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ομπράντοβιτς: "Λιγότερα λάθη"


Παρ' όλη την κούραση από το ταξίδι στη Μόσχα, ο Παναθηναϊκός καλείται να εμφανιστεί πανέτοιμος αύριο στο Ιβανώφειο με μόνο στόχο το...



διπλό και έχοντας στη σύνθεσή του τους πιτσιρικάδες Ζούμπο και Καραμαλέγκο αντί των Νίκολας και Μάριτς..

Ο Ομπράντοβιτς βέβαια δε θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας βάζοντας ως προτεραιότητα για την ομάδα του να ΄κάνει μια καλή εμφάνιση και να μειώσει τα λάθη.
"Επιστρέφουμε από τη Μόσχα και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ένα ακόμη ταξίδι και μία μέρα για να προετοιμάσουμε τον αγώνα με τον Ηρακλή. Είναι δεδομένο ότι αναζητάμε τη νίκη, αλλά θέλουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να δούμε τα λάθη μας να μειώνονται. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο πάνω σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει να το πράξουμε άμεσα. Είναι λάθη τα οποία δεν πρέπει να γίνονται. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή, για να μπορέσουμε τα να περιορίσουμε στη συνέχεια".

Από πλευρά παικτών, ο Μιλένκο Τέπιτς δήλωσε: "Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι ένας ακόμη αγώνας στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Όλοι ξέρουμε πως κάθε νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει. Γι’ αυτό θα πρέπει να βρούμε το κίνητρο, ώστε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση. Η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ήταν σημαντική για εμάς, αλλά και αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, καλύτερη από αυτή που κάναμε στη Ρωσία ειδικά σε ότι αφορά τα λάθη, σεβόμενοι τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής έχει προβλήματα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να απασχολεί εμάς. Το μυαλό μας είναι πάντα στη δική μας ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου