Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Mπλεξίματα για Γλου

Mπελάδες έχει ο εκτελών χρέη προέδρου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Γιώργος Γλου, καθώς όπως καταγγέλει η «Puma», έχει διαπράξει απάτη εις βάρος της ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ!...







Την ποινική δίωξη της εταιρείας Γλου θα ζητήσει η «Puma», μετά την ανακάλυψη απάτης που θα της κοστίσει τουλάχιστον 130 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει τηλεγράφημα του Reuters.

Σε ανακοίνωσή της η γερμανική εταιρεία μετά τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του ελέγχου ορκωτών λογιστών αναφέρει ότι υποπτεύεται ότι «η ελληνική εταιρεία-συνέταιρλος της, μαζί με μέλη της διοίκησης της κοινοπραξίας, έχουν πραγματοποιήσει μία σειρά εγκληματικές πράξεις».

Η Διοίκηση και το ΔΣ της Puma AG επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματός της με βάση το νόμο έναντι του μετόχου μειοψηφίας της ελληνικής κοινοπραξίας και μελών του μάνατζμεντ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ως αποτέλεσμα του ελέγχου, η Puma θα υποστεί διαγραφή ως 115 εκατ. ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων για την οικονομική χρονιά 2009. το γεγονός θα την αναγκάσει να επαναθεωρήσει τον ισολογισμό της περασμένης χρονιάς.

Επίσης θα λάβει επιπλέον χρέωση 15 εκατ. ευρώ στο δ' τρίμηνο φέτος, λόγω της αναδιάρθρωσης, στον απόηχο των παρανομιών και της γενικής κατάστασης της ελληνικής αγοράς.

Η Puma θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα γ' τριμήνου αύριο, Τρίτη.

Το σκάνδαλο έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά τη δήλωση παραίτησης του επί 18 χρόνια δ/νοντος συμβούλου της Puma, Jochen Zeitz. Ο τελευταίος θα αναλάβει τα ηνία της μητρικής PPR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου