Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αμφίβολος με Παναθηναϊκό ο Φουστέρ

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του Νταβίδ Φουστέρ στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς αποχώρησε χθες λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τον Άρη λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο...








Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί διάταση, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι εκτιμήσεις από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, τότε σίγουρα θα προκαλέσουν πονοκέφαλο στον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος ξεκινάει την φετινή ενδεκάδα από τον συμπατριώτη του. Ο Φουστέρ κάνει καλύτερα από όλους αυτό που θέλει ο προπονητής του (την πίεση στα σέντερ μπακ των αντιπάλων με το που παίρνουν την μπάλα) και η παρουσία του στο ΟΑΚΑ θα είναι "κλειδί" για την εξέλιξη του αγώνα.

Τουλάχιστον ο Βάσκος τεχνικός βλέπει την κατάσταση των Μάρκο Πάντελιτς και Μοϊσές Ουρτάδο να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Σε περίπτωση που βγάλουν και τη σημερινή προπόνηση, που διεξάγεται αυτή την ώρα χωρίς προβλήματα, τότε θέτουν υποψηφιότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον ματς με την Ηλιούπολη την Τετάρτη στο Αιγάλεω για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (27/11, 20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου