Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Το Derby d' Italia στην Ελλάδα!

Το βράδυ της Κυριακής Ιντερ και Γιουβέντους συγκρούονται στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και οι οπαδοί των δύο ομάδων στην Ελλάδα ετοιμάζουν τις συγκεντρώσεις τους...









GRUPPO GRECO

«Συγκεντρώσεις για την αναμέτρηση με την Ιντερ διοργανώνει η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους. Την Κυριακή το βράδυ στις 21:45 το Gruppo Greco καλεί όλους τους φίλους της Μεγάλης Κυρίας στους πέντε πυρήνες.

- Στο γραφείο του club στην Καλλιθέα (Αραπάκη 6, 2ος όροφος).

- Στο Lemon bar, στέκι μας στη Θεσσαλονίκη (Κατσιμίδη 10).

- Στο cafe Veggera στη Γαλατινή Κοζάνης.

- Στο στέκι μας στην Πάτρα.

- Στο cafe Καλύβα στην Πτολεμαΐδα (Πτολεμαίων και Αμύντα γωνία).

Για πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα του club επισκεφτείτε το www.juve.gr ή τηλεφωνείστε στο 6973087027».

INTER CLUB ATENE

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων F. C. INTER ''INTER CLUB ATENE'' ενημερώνει τα μέλη της ότι την Κυριακή 03/10/2010 τα γραφεία της Λέσχης μας θα είναι ανοικτά από τις 20:30 για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί το ματς της αγαπημένης μας F. C. Internazionale με αντίπαλο την juventus στο ματς της 6ης αγωνιστικής για την Serie A Tim 2010-2011 που διεξάγεται allo stadio "Giuseppe Meazza" in San Siro a Milano στις 21:45 (ώρα Ελλάδος). Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος επιτρέπεται αυστηρά μόνο στα μέλη της Λέσχης μας που έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, έχοντας στην κατοχή τους την αντίστοιχη κάρτα INTER για το 2010.

Δ. Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ F. C. INTER».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου