Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Το Cayenne του Δαλούκα

Μια Porche Cayenne που κοστίζει περισσότερα από 90.000 ευρώ, είναι το αυτοκίνητο του Γιώργου Δαλούκα, του διαιτητή που συζητήθηκε έντονα για το ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό και πλέον έχει...σταματήσει "οικιοθελώς" την διαιτησία. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Δαλούκας εδώ και έναν χρόνο σταμάτησε να δουλεύει σε κατάστημα ορθοπεδικών στο κέντρο του Βόλου. Τον Οκτώβριο του 2007 η συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τον διέγραψε από τη θέση του υποψηφίου διδάκτορα και πριν από τρεις εβδομάδες αποφάσισε να σταματήσει να σφυρίζει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μετά τα όσα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Γιώργος Δαλούκας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι άνεργος και κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου με μια μαύρη Porche Cayenne που κοστίζει 90.000 ευρώ. Στον κοινωνικό του περίγυρο αλλά και σε δημόσιες τοποθετήσεις του δηλώνει ότι εργάζεται ως προϊστάμενος στο Εργαστήριο Νευροπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχοντας διδακτορικό στη Νευροψυχολογία του παιδιού.

Ως «doctor» συστήνεται λοιπόν, αλλά τον Οκτώβριο του 2007 διεγράφη από τη γενική συνέλευση του Πανεπιστημίου. Ο Βολιώτης διαιτητής όμως συνέχιζε να επικαλείται σε συνεντεύξεις τη σχέση με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Θα κάνει κάτι κάποιος γι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου