Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

"Βράζουν" για τη διαιτησία

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ζαχαριάδη στην αναμέτρηση με την Καβάλα έχουν στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο. Η μη αποβολή παίκτη των γηπεδούχων αλλά και η ακύρωση κανονικού γκολ της ομάδας...








στο πρώτο ημίχρονο, είναι οι δύο πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις στις οποίες στέκονται οι Νεοσμυρνιώτες.

Σε ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη, τελικά έφυγε με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο αλλά οι αποφάσεις του "αρχοντα" του αγώνα έχουν προκαλέσει πολλά παράπονα.

Χαρακτηριστικό για του λόγου το αληθές είναι τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός του "Ιστορικού", Γιάννης Μανιάτης."Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το πράγμα συνέχεια. Έχω βγει από τα ρούχα μου. Αδικούμαστε κάθε Κυριακή, ήμαρτον πια. Το γκολ που πετύχαμε νομίζω ότι ήταν καθαρό και κακώς δεν μέτρησε".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι "κυανέρυθροι" δεν σκοπεύουν να εκδώσουν ανακοίνωση για τη διαιτησία αν και όσα έγιναν στην Καβάλα έχουν προκαλέσει πολλές διαμαρτυρίες.

Την ίδια στιγμή υπάρχει κατηγορηματική διάψευση για τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ο Σίτο Ριέρα. Ο Ισπανός άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, παρότι αρχικά ήταν στην αποστολή.

Πλέον το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προσφέρει την ευκαιρία στους Νεοσμυρνιώτες να δουλέψουν πάνω στα "τρωτά σημεία της ομάδας, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου