Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Εξαντλείται η υπομονή τους

Απαντες παρόντες θα είναι το πρωί της Δευτέρας (04/10) στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι πολίστες του Ολυμπιακού, αν και ουδέποτε ενημερώθηκαν επισήμως για την ώρα έναρξης της πρώτης προπόνησης...








της φετινής σεζόν, θα είναι στην πισίνα έτοιμοι να αρχίσουν την προετοιμασία τους. Για να γίνει αυτό όμως περιμένουν έστω και μια κίνηση καλής θέλησης από τη διοίκηση.

Στη χθεσινή (03/10) συνάντηση που είχαν οι παίκτες στα νότια προάστια, το συμπέρασμα ήταν ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Εδώ και μήνες το μόνο που έχουν πάρει από τη διοίκηση είναι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Οι παίκτες δεν έχουν εισπράξει το 10% των οφειλομένων της προηγούμενης σεζόν, όπως είχε δεσμευθεί η διοίκηση ότι θα πράξει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και νιώθουν ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.

Στη συνάντηση που είχαν χθες το κλίμα ήταν ήρεμο, ωστόσο άπαντες έδειχναν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν αυτά που αξίζουν. Ολοι τους δέχθηκαν μεγάλες μειώσεις προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στην ομάδα, αλλά κανείς δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει. «Δεν είναι δυνατόν να μας χρωστούν από πέρσι και να μας λένε να κάνουμε υπομονή», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνάντηση. Δεν αποκλείεται πάντως οι παίκτες να βγάλουν ανακοίνωση αν δεν υπάρξει κίνηση από την πλευρά της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου