Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Για το τρίτο «τρίποντο» η Κέρκυρα

Αντιμέτωπη με τον Ηρακλή θα τεθεί η Κέρκυρα στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Απέναντι σε μία ομάδα με την οποία ισοβαθμούν...








στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι «Φαίακες» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των εντός έδρας (έστω και σε ουδέτερο γήπεδο) νικηφόρων αποτελεσμάτων, προσθέτοντας τρεις ακόμη πολύτιμους πόντους στο ενεργητικό τους.

Σημειώνουμε πως ο ΑΟΚ θα επιδιώξει να σπάσει και την αρνητική παράδοση που υπάρχει στις αναμετρήσεις του παρελθόντος, καθώς ουδέποτε έχει κερδίσει τον «Γηραιό».

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παρασκευαϊδη, Ηλ. Ιωάννου, Λαμπρόπουλο και Μίχο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φλαβίνιο. Θα απουσιάσουν και οι Περνία και Μάρκοβιτς, των οποίων η μπλε κάρτα δεν έχει έρθει ακόμη.

Ο αγώνας μεταξύ Κέρκυρας – Ηρακλή θα γίνει αύριο Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, με ώρα έναρξης τις 16:00 και σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό Nova Sports. Το ματς θα διευθύνει ο Αθηναίους ρέφερι Σταύρος Μάνταλος. Τα εισιτήρια τιμώνται 15 & 20 ευρώ και θα διατίθενται από τις 11:00 το πρωί της Κυριακής από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου