Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Έχουμε ποιότητα»

Ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχε στον Ατρόμητο και παράλληλα ευχαριστημένος με την ποιότητα που διαθέτει ο Αστέρας είναι ο Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως είναι...







σε περίοδο προσαρμογής. Από την πλευρά του ο Ροτζέριο Μάρτινς εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα της Αρκαδίας είναι αρκετά κουρασμένη, όμως πήγε πολύ καλά και κυκλοφόρησε καλά την μπάλα.

Από την πλευρά του ο Πουλίδο, είπε: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα όταν πετυχαίνεις γκολ αλλά είναι κακό όταν είσαι μέσα στις φάσεις και δεν το καταφέρνεις. Είμαι σε φάση προσαρμογής ακόμα, πάνε 4 μήνες από τότε που έπαιξα το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, μπορώ να παίξω καλύτερα και πάνω σε αυτό θα συνεχίσω να δουλεύω. Το ρόστερ του Αστέρα είναι καλό, έχει ποιότητα, είναι μακρύς ο δρόμος και θα βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα που θέλουμε και πιστεύω θα πάμε καλά».

Ο Ροτζέριο Μάρτινς, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή μπάλα, προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο αλλά δυστυχώς στο 2ο ημίχρονο δε μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι κάναμε στο πρώτο. Παίζει ρόλο κι ή κούραση, τα πόδια δεν ακούνε. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος.

Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλύτερα από το προηγούμενο ματς. Κρατήσαμε μπάλα, τρέξαμε και θα είναι καλύτερα στο επόμενο ματς. Για τον αγώνα με τη Λάρισα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Εγώ θα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω τον Αστέρα. Ο Ρομπέρτο είναι πολύ καλός παίκτης και με την εμπειρία του βοηθάει. Πιστεύω θα κάνουμε κάτι πολύ καλό».

sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου