Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Στο ρελαντί η Τσέρνο Μόρε ο ΠΑΟΚ!

H πρώτη (επαν) εμφάνιση του Τοντόρ Γκετσέφσκι ήταν κεντρικό ζήτημα στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ με τη Τσέρνο Μόρε με 94-54, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Καβάλα. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο...








το παιχνίδι αφού το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τη Τσέρνο Μόρε να προηγήται με 14-22. Ωστόσο στη συνέχεια οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου αφυπνίστηκαν και μετά το 15ο λεπτό, πήρε το προβάδισμα και δεν το ξανάεχασε μέχρι το τέλος.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγήται με 39-37, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, «έσφιξε» την άμυνα του και έφτασε χωρίς δυσκολία στο τελικό 94-54.

Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ρόουλι Μάρσαλ που πέτυχε 20 πόντυος ενώ 13 είχε ο Σιμς. Από 10 είχαν Δέδας και Αποστολίδης, ενώ ο Γκετσέφσκι στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε 9 πόντους.

«Ημασταν συγκεντρωμένοι»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τελος της αναμέτρησης, στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του: «Ηταν ένα από τα παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας μας χωρίς να έχουμε απέναντί μας έναν ισχυρό αντίπαλο. Ηταν πάντως ομάδα που έτρεχε πολύ και έκανε σουτ από μακριά κι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να έχεις προβλήματα. Στην αρχή του αγώνα παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα, βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, είχαμε καλύτερη παρουσία στην επίθεση και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε και τη δυνατότητα να προστατεύσουμε ορισμένους από τους παίκτες μας που είχαν κάποιες ενοχλήσεις. Ο Gecevski ξεκίνησε, αλλά είναι φανερό ότι χρειάζεται ανάσες και μέσα από τα παιχνίδια που θα δώσουμε ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο».

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 39-37, 75-46, 94-54

ΠΑΟΚ: Γκρέι 7 (1), ΜακΓκράθ 5 (1), Καλαμπάκας 6 (2), Δέδας 10 (2), Σιμς 13, Μάρσαλ 20 (1), Αποστολίδης 10 (2), Παπαδόπουλος 8, Καλλές 3, Γκετσέφσκι 9 (1), Γιαννακίδης 3 (1)

Τσέρνο Μόρε: Μιχαίλοφ 2, Τσόνκοφ 2, Ζέλεφ 5 (1), Ιλιεφ 9 (1), Κόλεφ 15, Κιόσεφ 6 (1), Κασάμποφ 4 (1), Ράντεφ, Τσβέτκοφ 2, Αζαμπαντζίεφ, Γιάνεφ 7 (1), Αλεκσίεφ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου