Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η... μάχη της Κρήτης!

Έτοιμος να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει πρώτον στις νίκες και δεύτερον στις καλές εμφανίσεις είναι ο Παναθηναϊκός. Η αντεπίθεση των «πράσινων» ξεκινάει σήμερα στις 18:15 στο Παγκρήτιο κόντρα...









στον Εργοτέλη και όλοι περιμένουν να δουν το νέο πρόσωπο που θα παρουσιάσουν οι πρωταθλητές. Φυσικά κανείς δεν περιμένει μέσα σε τρεις ημέρες να δει μεταμορφωμένη την ομάδα, αλλά σίγουρα κάποιοι τομείς όπως το πάθος και η ψυχολογία πρέπει να έχουν παρουσιάσει θεαματική βελτίωση.

Το οφείλουν, άλλωστε, οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος την Τετάρτη έκανε λες και το «τριφύλλι» έπαιρνε κάποια μεγάλη πρόκριση, εκφράζοντας με αυτό το τρόπο τη στήριξή του στο πρόσωπό τους. Θα το κάνουν άλλωστε και την Κυριακή, καθώς παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ δεν πήρε εισιτήρια και η ΠΑΕ Εργοτέλης τονίζει οτι δεν θα επιτρέψει την είσοδο σε οποιονδήποτε φοράει διακριτικά της ομάδας, οι «πράσινοι» θα έχουν πλάι τους τον 12ο παίκτη. Και πρέπει να του προσφέρουν μία χαρά...

Έστω και αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Νιόπλιας είναι πολλά και σημαντικά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στερείται τις υπηρεσίες των Γκοβού, Νίνη, Καντέ, Σεϊταρίδη, Πετρόπουλου, Ιωαννίδη, κάτι που σημαίνει οτι δεν μπορεί να υπολογίζει σε 4 παίκτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιζαν βασικοί. Δεν πειράζει όμως... Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μαθημένος σε... μασημένη τροφή και ξέρει να ξεπερνά τα εμπόδια που του παρουσιάζονται. Πόσο μάλλον όταν στο συγκριμένο παιχνίδι η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Βέβαια, όλα αυτά έχουν δημιουργήσει έναν μίνι «πονοκέφαλο» στον Νίκο Νιόπλια αναφορικά με την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Παγκρήτιο. Ο τεχνικός των πρωταθλητών έχει καταλήξει στους Τζόρβα, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο για την άμυνα, τους Ζιλμπέρτο, Μαρίνο και Καραγκούνη για τον άξονα, τον Λέτο αριστερά, τον Γκαρσία δεξιά και τον Σισέ στην επίθεση, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη με τη χρησιμοποίηση ενός εκ των Κατσουράνη και Σιμάο.

leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου