Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Όλη η ΑΕΚ ενωμένη

Ένα συγκλονιστικό φινάλε: Η ομιλία Δέλλα, το κάλεσμα του Χιμένεθ σε όλους να πάνε στον κόσμο, η αποθέωση από τον Δημητριάδη, ο Τζιμπούρ, ο... τραυματίας Μάκος και ο «τρελαμένος» Αδαμίδης...







Eπιτέλους η ΑΕΚ βγάζει υγεία. Επιτέλους παίκτες, προπονητές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φυσικά κόσμος είναι μία γροθιά. Το φινάλε του χθεσινού ντέρμπι χαρακτηριστικό. Η ΑΕΚ παίρνει με... μισή ομάδα μία τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού και όλοι μαζί γίνονται ένα. Αφού πρώτα ο Δέλλας... χωρίζει τους Σάχα και Σισέ, συγκεντρώνει όλους τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου. Μία αγκαλιά όλοι μαζί (στο γήπεδο μπήκαν και όσοι ήταν στον πάγκο) με τον Δέλλα να τους φωνάζει και να τους μοιράζει συγχαρητήρια για τη σπουδαία προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη που πήραν. Λίγα μέτρα πιο μακριά. Κοντά στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ στα... ουράνια. Τρελαμένος ο Ισπανός πήγε να φύγει τρέχοντας προς τους παίκτες του. Τον... συγκράτησαν οι συνεργάτες του που έτρεξαν πάνω του να τον αγκαλιάσουν, όπως και ο... Καλαμιώτης. Τότε συνειδητοποίησε ο Ισπανός ότι κανείς δεν πρέπει να λείψει από το πάρτι. Τους έδιωχνε και τους καλούσε να πάνε στο κέντρο μαζί με τους παίκτες. Γύρισε στον πάγκο και κάλεσε φροντιστές, γιατρούς (πρώτη φορά είδαμε τον Νίκο Πανταζή να μπαίνει στο γήπεδο μετά από αγώνα, έπειτα από προτροπή του προπονητή, για να πανηγυρίσει και ο ίδιος!), αναπληρωματικούς, τους πάντες ο Χιμένεθ τους έσπρωχνε προκειμένου να φτάσουν στο κέντρο του γηπέδου, να γίνουν ένα... κουβάρι και να χειροκροτήσουν τον κόσμο.

Επόμενο... πλάνο ο Βασίλης Δημητριάδης. Αγκαλιά στον Δέλλα, αποθέωση στον Τζιμπούρ! Ο Bill αγκάλιασε, αφού πρώτα πανηγύρισε με τον Χιμένεθ, πήγε στον «χρυσό» σκόρερ τονίζοντάς του σε... λαϊκή γλώσσα τι έκανε στο ματς! Ο Τζιμπούρ πανευτυχής. Ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά «ζωγραφίστηκε» στο πρόσωπό του και δεν ήταν μόνο ευτυχία, αλλά και από αυτά που του έλεγε ο Δημητριάδης.

Ο λαός στις εξέδρες να αποθεώνει όρθιος τους παίκτες που αφού πρώτα και οι ίδιοι τους χειροκρότησαν έφυγαν σιγά σιγά για τα αποδυτήρια ψάχνοντας στην εξέδρα των επισήμων τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα παιδιά των Νασούτι και Σάχα δεν... άντεξαν και έτρεξαν στις αγκαλιές των πατεράδων τους μέσα στο γήπεδο! Λίγα μέτρα πιο μακριά ο Σταύρος Αδαμίδης όρθιος, συντροφιά με τους συνεργάτες του, χειροκροτούσε εκστασιασμένος και... ήρεμος από ευτυχία τους παίκτες. (Λίγα λεπτά αργότερα τους αποθέωσε και στα αποδυτήρια). Και πάμε στον Γρηγόρη Μάκο. Ο μέσος της ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έγινε αλλαγή στο 65'. Από τον πάγκο όμως και παρά το πρόβλημά του, ζούσε το ματς το ίδιο έντονα με τον Χιμένεθ! «Λυσσασμένος» φώναζε στον βοηθό για ένα οφ σάιντ που έδωσε, σηκώθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον πάγκο φωνάζοντας στον διαιτητή να δώσει τέλος στον αγώνα μπαίνοντας πλέον στις καθυστερήσεις και με τη λήξη έκανε σπριντ (παρά το πρόβλημά του, επαναλαμβάνουμε) προκειμένου να βρεθεί με τους υπολοίπους στο κέντρο του γηπέδου και να πανηγυρίσει.

Μαγικές στιγμές, υπέροχες εικόνες για την ΑΕΚ που επέστρεψε...



aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου