Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»

Με σκοπό τη νίκη θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «Κίτρινων», Έκτορ Κούπερ. Ο Αργεντίνος τεχνικός μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Άρη, σημείωσε...







«Ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι μαςκαι στις δυο ομάδες. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, ένα σημαντικό ματς για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά κι ένα παιχνίδι το οποίο θα το παρακολουθεί όλη η Ελλάδα.

Παιχνίδια σαν αυτά θέλεις μόνο να τα κερδίζεις και πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε τη νίκη, θέλουμε αυτή τη νίκη και γι' αυτή θα παλέψουμε από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό του αγώνα».


Μέσα ο Ναφτί, έξω ο Φατί

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ο Άρης για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός ιδιαίτερου αγώνα όπως είναι αυτός κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του είναι η κούραση. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα το οποίο θα διαφέρει σε σχέση με αυτό που παρατάχθηκε στο 'Λάκερνταλ'

Ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή αναμένεται να μπούνε παίκτες που θα δώσουν την απαραίτητη φρεσκάδα. Ο Ρικάρτνο Φατί έμεινε εκτός αποστολής και την θέση του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει ο Ναφτί ενώ και στην αριστερή πτέρυγα αναμένεται να υπάρξει αλλαγή με τον Μενδρινό έναντι του Κάλβο να παίρνει φανέλα βασικού. Ερωτηματικό αποτελεί το δίδυμο στην κορυφή καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός θέλει παίκτες που θα πιέζουν την αντίπαλη άμυνα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Κούπερ ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή στην οπία μετέχουν οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Λαζαρίδης, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Ρονάλντο, Τόχα, Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Κόκε, Πρίττας, Νέτο, Μενδρινός, Ρουίζ, Βανγκέλι, Χαβίτο και Ναφτί.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο, Σουάρεθ, Αγτζίδης, Αραβίδης, Κατίδης, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Χουάνμα, Καζναφέρης, Κουλουχέρης και Φατί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου