Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Θέλει να παίξει ο Μπράιαντ

Ο Κόμπε Μπράιαντ δεν μπορεί να... αποφύγει την παρουσία του στο ΝΒΑ Europe Live 2010, με τον σούπερ σταρ των Λέικερς να διαβεβαιώνει ότι θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά, παρά την πρόσφατη αρθροσκόπηση...








στην οποία υπεβλήθη. Ο 32χρονος ηγέτης των «Λιμνανθρώπων» μιλώντας για την επικείμενη αγωνιστική του παρουσία στους αγώνες με Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Λονδίνο) και Μπαρτσελόνα (Ισπανία), τόνισε: «Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ ή όχι. Θα δούμε. Εγώ πάντως ήμουν πάντα ξεκάθαρος στο ότι δεν θέλω να χάνω παιχνίδια, γιατί ο κόσμος πληρώνει τα λεφτά που έβγαλε με κόπους για να έρθει να με δει να παίζω. Έτσι θα κάνω ό,τι μπορώ για να παίξω!».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των πρωταθλητών ΝΒΑ, Φιλ Τζάκσον, μιλώντας για την ενδεχόμενη συμμετοχή του «ΚΒ» στις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας στην Ευρώπη, σχολίασε: «Η πραγματικότητα είναι ότι τον θέλουμε να πατήσει το παρκέ. Θέλουμε να παίξει, αλλά δεν ξέρουμε για πόσο. Μπορεί να είναι για ένα μικρό διάστημα 6-8 λεπτών, μπορεί να είναι για δύο τέτοια διαστήματα, συνολικά 16 λεπτά σε έναν αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου