Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Ρούνεϊ: «Άνθρωπος είμαι κι εγώ»

Για την κριτική που δέχτηκε τον τελευταίο καιρό από τον αγγλικό Τύπο μίλησε ο Γουέιν Ρούνεϊ και ζήτησε πίστωση χρόνου ώστε να ξαναγίνει αυτό που ήταν. Ο τραυματισμός του αναφέρει ότι τον άφησε πίσω...
όμως με συνεχόμενα παιχνίδια θα γίνει πάλι ο παλιός γνωστός Ρούνεϊ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε πολλά όχι μόνο με τον τραυματισμό του, αλλά και στην προσωπική του ζωή μετά από αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Τώρα όμως τονίζει έτοιμος να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση:

«Άνθρωπος είμαι. Τραυματίζομαι κι εγώ. Πρέπει όμως να ξεπεράσω αυτή την κατάσταση και να φτάσω ξανά στα παλιά μου επίπεδα. Το ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα, οπότε ελπίζω να πάρω συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια μου. Αν γίνει αυτό, τότε είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρώ τη φόρμα μου. Όταν δεν είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τότε πρέπει να παίζεις συνέχεια και να κάνεις αρχικά τα απλά και αυτονόητα μέχρι να νιώσεις πάλι δυνατός.

Πάντα θες να παίζεις καλά ώστε να μην αφήνεις το περιθώριο στον προπονητή να σε αφήσει εκτός. Όμως από τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, πρέπει πάντα να αποδίδεις εξαιρετικά. Όλοι οι παίκτες θα μείνουν στην καριέρα τους για κάποιο διάστημα στον πάγκο, αλλά εγώ θέλω να παίζω συνέχεια. Πρέπει όμως να βελτιωθώ σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου