Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

"Επιστολή απάντηση Austrian Boys – Athens Fans"

"Διαβάζοντας την απάντηση “ Tης ομάδας ΜΑΧ” (παράξενο ..δεν έχει διευθυντή αυτό το περιοδικό να απαντήσει επώνυμα ;;;;;) στην επιστολή που αποστείλαμε για το αισχρό και προσβλητικό άρθρο απέναντι στην πόλη του βόλου και της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε...








Καταρχήν είναι απογοητευτικό, το γεγονός ότι το περιοδικό αντί να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να ζητήσει μια απλή ΣΥΓΝΩΜΗ απέναντι στο κόσμο του Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου, επιλέγει να καλύψει το «ανισσόροπο» άτομο με το οποίο συνεργάζεται (τον χαρακτηρίζουμε έτσι αφού σε ιστοσελίδα του δείχνει τα οπίσθιά του και δηλώνει ότι δεν έχει βρει … τον προσανατολισμό του!!!) και έγραψε αυτό το αίσχος που προκαλεί σε βίαιες πράξεις και βρίζει τους κατοίκους της πόλης του Βόλου.

Αναφορικά με την ουσία της απάντησης του περιοδικού νομίζουμε ότι προσβάλει τη νοημοσύνη όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων.

Καταρχήν κύριοι έχουμε χιούμορ και μάλιστα πολύ, άλλα ποιος μπορεί να θεωρήσει χιούμορ την αναγραφή ότι η πόλη του Βόλου κατοικείτε από
«…. 40000 καγκούρια, 25000 αλκοολικούς, άλλους τόσους ναρκομανείς, 8055 γνωστούς αγνώστους και αντίστοιχα ΜΑΤ, 6009 φοιτητές και 10000 αλβανούς, πακιστανούς, κινέζους, ρώσους και καρδιτσιώτες…».

Όσο για αυτό που αναφέρετε ότι τάχα ο συντάκτης χρησιμοποιεί λόγια του παππού του ..είναι πολύ γνωστό δημοσιογραφικό τρικ να αναδεικνύεις πράγματα που θέλεις βάζοντας τα στο στόμα κάποιου άλλου. Και επειδή δεν είμαστε χθεσινοί …τα δήθεν λόγια του παππού του συντάκτης σας «Μαρία Μαγδαληνή» είναι κλεμμένα άλλωστε από το frikipaedia.

Για το περίφημο εξώφυλλο σας με τον τίτλο « ΑΕΛ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ». Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, άλλα η ερμηνεία που δίνετε στην απάντηση σας ότι δηλαδή …δεν αναφέρεται σε πράξεις βίας άλλα στην επιθυμία του συντάκτη για νίκη της ομάδας του…. υποτιμάει όλους όσους την διαβάζουν άλλα και αυτόν που την έγραψε. Όλοι γνωρίζουν ότι η λέξη «ντου» παραπέμπει σε βίαιη είσοδο και ανθρώπινη σύγκρουση.. και σε τίποτα άλλο.

Λοιπόν για να τελειώνουμε, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι άλλο γράφετε στο περιοδικό σας για τους οίκους ανοχής της γειτονικής πόλης ή για κατοίκους οποιασδήποτε άλλης πόλης, άλλα το συγκεκριμένο αισχρό άρθρο σας δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητο ούτε από εμάς ούτε από άλλους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, άλλα ούτε και από την δικαιοσύνη, δηλαδή με απλά λόγια έπεται συνέχεια.

Υ.Γ προς Διεύθυνση Σύνταξης εφημερίδας Goal

Το να δημοσιεύετε και να προβάλετε στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας σας μια απάντηση σε μια επιστολή που έχει αποσταλεί και σε εσάς άλλα ΔΕΝ την έχετε δημοσιεύσει καθόλου, πώς χαρακτηρίζεται; Μήπως αντιδεοντολογικό;

Εφόσον επιλέξατε να δημοσιεύσετε την απάντηση της «ομάδας του MAX» στην επιστολή που στείλαμε. Δεν θα έπρεπε πρώτα ή ταυτόχρονα να έχετε δημοσιεύσει και τη δική μας επιστολή. Περιμένουμε να επανορθώσετε. "


Austrian Boys – Athens Fans

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου