Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Επεσαν συνολικά 2.500 υπογραφές!

Αν και αρχικά πήγε να… κολλήσει με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να απειλούν ότι θα αποχωρήσουν από την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τελικά η υπόθεση είχε αίσιο τέλος. Ετσι η σύμβαση...








της Σούπερ Λίγκας με τη Nova/Forthnet παρατάθηκε μέχρι την περίοδο 2013-14 και η δορυφορική πλατφόρμα θα συνεχίσει να δείχνει όλους τους εντός έδρας αγώνες των 14 ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, πλην Ολυμπιακού και Ξάνθης. Πάντως, στη δήλωσή του ο πρόεδρος της διοργανώτριας και μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει και η ομάδα του στην Κεντρική Διαχείριση το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό της με την ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση αυτό να είναι προς το συμφέρον της ΠΑΕ. Στα συμβόλαια μεταξύ Σούπερ Λίγκας και Forthnet μπήκαν συνολικά 2.500 υπογραφές, αφού οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ έπρεπε να υπογράψουν σε όλα τα αντίτυπα των συμβάσεων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Σούπερ Λίγκας και οι δηλώσεις:

«Υπογράφηκε σήμερα η Σύμβαση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων για Ελλάδα και Κύπρο, διάρκειας 4 ετών, δηλαδή μέχρι και την περίοδο 2013-2014, μεταξύ της Super League και του τηλεοπτικού σταθμού Forthnet/Nova.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής της Σύμβασης, ο πρόεδρος της Super League κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η συμφωνία που μόλις υπογράψαμε, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι θετική εξέλιξη για όλες τις ομάδες.
Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, όπως έχω δεσμευθεί από τη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος της Super League, πρόθεσή μας είναι να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε, όταν έρθει η ώρα, για το καλό όλων των ομάδων και πάνω απ’ όλα του Ολυμπιακού».

Τη Nova/Forthnet εκπροσώπησε ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Forthnet Group, ο οποίος τόνισε:

«Υπογράψαμε μια σημαντική σύμβαση, τόσο για τη NOVA όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω του προέδρους των 14 ομάδων, τον πρώην πρόεδρο κ. Νικόλα Πατέρα και τον νυν πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη».

Το συνολικό ύψος της Σύμβασης ανέρχεται στα 176 εκατομμύρια ευρώ. Η Forthnet/Nova θα αναλάβει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του αγώνα 4ης επιλογής που μετέδιδε την περσινή αγωνιστική περίοδο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.



football-dna

1 σχόλιο:

  1. Μαγκιά του Παπαδόπουλου αυτό που έκανε με τα δικαιώματα. Και θα βάλει και τον Ολυμπιακό μέσα για να είναι όλο πακέτο. Αυτά που δεν κατάφεραν να κάνουν οι πρόεδροι των ΠΑΕ τόσα χρόνια το έκανε ένας άνθρωπος της αγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή