Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

«Μπορούμε κάτι καλό στο ΟΑΚΑ»


Το αήττητο του Αστέρα Τρίπολης δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Νίκο Αναστασόπουλο, να τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα...



Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αναστασόπουλος στον Sentra FM:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Είναι πολύ δύσκολο ματς. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση,. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος μας αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Τα δυο τελευταία χρόνια τη δυσκολέψαμε αρκετά στο Ο.Α.Κ.Α, αλλά δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ δεν έτοιμη αγωνιστικά και αυτή την χρονική περίοδο η απόδοσή της κρίνεται από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχει στο ροστερ της. Αν βρεθούν σε καλή μέρα τα μεγάλα αστέρια της, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Τζεμπούρ, θα έχουμε πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να τη χτυπήσουμε στα σημεία που πονάει και έχω την πεποίθηση πως θα πάρουμε κάτι καλό».

Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Η νίκη στο Παγκρήτειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εργοτέλη μας χαροποίησε μόνο από πλευράς αποτελέσματος. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αντίθετα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ παίξαμε πολύ καλά και έπρεπε να κερδίσουμε, καθώς είχαμε αρκετές ευκαιρίες.

Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο κόσμος μας θα πρέπει να κάνει υπομονή αφού έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και η ομάδα θέλει χρόνο να δέσει. Έχουμε διοικητική ισορροπία εδώ και πολλά χρόνια και ευελπιστώ φέτος να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για τη δύσκολη θέση του τερματοφύλακα:

«Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολή. Δεν μπορώ να χωνέψω πως δεν μπορείς να είσαι καλός στις προπονήσεις, στα φιλικά και στα στατιστικά σου και να μην παίζεις βασικός. Η Ελλάδα σε αυτή τη θέση, αλλά και γενικά, τρώει τα παιδιά της. Φέτος στην Εθνική ομάδα για παράδειγμα γίνεται μια νέα προσπάθεια στη θέση του τερματοφύλακα με κάποια νέα παιδιά. Εγώ κάνω υπομονή, καθώς έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν».
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου