Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

“Και μετά μας... φταίει ο Δαλούκας”

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε τα όσα έγιναν στο “Καυτανζόγλειο” ο Γιάννης Παπακώστας. Ο τεχνικός της Λάρισας τόνισε πως η ομάδα του αδικήθηκε, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε...






αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει σχετικό πρωτοσέλιδο και δεν θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα κανένας... Δαλούκας. Πάντως, έκανε λόγο και για έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς των παικτών του.

“Είμαστε υπεύθυνοι. Η ουσία είναι το γκολ και θα έπρεπε σε μία από τις ενέργειες να μπούμε δυνατά. Δεν έχω παράπονα αλλά ότι πρέπει να διεκδικείς περισσότερο αυτό που σου αξίζει”, τόνισε ο Παπακώστας που στη συνέχεια έχει κάνει το εξής σχόλιο:

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Δαλούκας είναι έξω. Είναι 2η φορά που δεν δίνεται ένα καθαρό πέναλτι και μιλάω με σιγουριά. Στερείς βαθμούς και δημιουργείς προβλήματα. Ας έρθει ο κ. Δαλούκας πίσω και να είναι όλοι μαζί μια παρέα. Συγχαρητήρια στον κόσμο”.

Αργότερα, ανέλυσε το ματς: “Είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το γκολ για 10-15 λεπτά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Αν έμπαινε ένα γκολ θα μεταφερόταν το πρόβλημα στον αντίπαλο. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι μέσα από τη δουλειά να φτάσουν να σουτάρουν αλλά θα πρέπει να είναι και εύστοχοι (σ.σ. οι επιθετικοί). Αυτή η ήττα ήταν ένα καλό μάθημα για να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι”.

“Είναι κρίμα και άδικο μετά από τέτοια εμφάνιση να φεύγει η ομάδα χωρίς βαθμούς. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που κρίνει. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι”.

Ερωτηθείς να διευκρινίσει αυτό που είπε νωρίτερα για τον Δαλούκα τόνισε: “Όταν έγινε ένα άλλο διαιτητικό λάθος σε ένα γήπεδο που ήταν μεγάλες ομάδες έγινε πρωτοσέλιδο. Σήμερα που έγινε σε ένα γήπεδο με μικρομεσαίες ομάδες... Δεν μπορεί να σου στερεί ένας τρίτος, ας το στερεί ο αντίπαλος, ο καλός Ελευθερόπουλος. Όχι ο διαιτητής. Υπάρχει διαιτητής, τέταρτος, επόπτες”.

Ενώ εξήγησε: “Δόθηκαν εντολές να παίζει επάνω του ο Ταυλαρίδης και να επιδιώκεται η δεύτερη κάρτα. Δεν δώσαμε εντολή να κλωτσήσουν τον Γιάκομπ. Σε κάποια φάση ο ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να λειτουργήσει λάθος. Σε τέτοιο επίπεδο είναι επαγγελματίες. Είδα αντεγκλήσεις και από τις δύο πλευρές αυτά γίνονται μέσα στο ποδόσφαιρο είχαν αρκετές μονομαχίες. Ποδόσφαιρο παίζουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου