Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Νιλς-Αρνε Εγκεν: «Κλασική ομάδα Κούπερ ο Αρης»

Παραμονές του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League μεταξύ του Αρη και της Rosenborg στο Trondheim, ο προπονητής των Νορβηγών, Nils-Arne Eggen, μαζί με τον βετεράνο επιθετικό...









Steffen Iversen παραχώρησαν συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TV2, ο οποίος θα μεταδώσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση στη Νορβηγία . Το Sportena εντόπισε το βίντεο της συνέντευξης και το υποτίτλισε από τα νορβηγικά για το… ελληνικό κοινό του.

Ο προπονητής της Rosenborg χαρακτήρισε τον Αρη ως «ομάδα Cuper», μια ομάδα που «έχει πολύ δυνατή άμυνα, ενώ ο τρόπος που αμύνεται είναι πολύ επιθετικός και οι παίκτες τα δίνουν όλα». Θεωρεί κλειδί τον Steffen Iversen, κάνοντας παράλληλα αστεϊσμούς λέγοντας πως «αν πείσει και τον Rade Prica να βοηθάει στην άμυνα, θα έχουμε κάνει βήματα προόδου».

Ο Iversen στάθηκε κυρίως στη δύναμη της έδρας: «Αν παίξουμε κοντά στις δυνατότητές μας, ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα εδώ στο Lerkendal. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να σκεφτόμαστε ελάχιστα τους άλλους», τόνισε μεταξύ άλλων ο 34χρονος επιθετικός.





Sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου