Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το μπουγέλωμα του Χάρι Ρέντναπ

Ένα κουβά με νερό και παγάκια άδειασαν στον Χάρι Ρέντναπ οι παίκτες του, την ώρα που έκανε δηλώσεις σε κανάλι μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0. Mετά από 49χρόνια...


Δείτε τα VIDEO


η ομάδα της Τότεναμ κατάφερε να προκριθεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, μετά τη σπουδαία νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Πίτερ Κράουτς.

Το τι επακολούθησε λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης δεν περιγράφεται, αφού παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας της τεράστια επιτυχία που θα αποφέρει στα ταμεία του συλλόγου κοντά στα 50 εκ. ευρώ, αν η Τότεναμ καταφέρει και προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κλου της βραδιάς δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το μπουγέλωμα των παικτών στον προπονητή των "πετεινών" Χάρι Ρέντναπ, την ώρα που αυτός έκανε δηλώσεις στο Skysports! (δείτε το βίντεο πιο κάτω)

"Είμαι σοκαρισμένος και χαρούμενος. Είναι μια σημαντική ημέρα για τον σύλλογο", ξεκίνησε να λέει ο 63χρονος τεχνικός και συνέχισε.

"Στην αρχή της σεζόν πίστευα πως η μοναδική ομάδα που μπορεί να "σπάσει" την γνωστή τετράδα, ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Για εμάς ήλπιζα πως θα τερματίζαμε μέσα στην πρώτη επτάδα.

Όταν πρωτοήρθα πριν 18 μήνες, ο ιδιοκτήτης φοβόταν ότι θα υποβιβαστούμε, όμως η πρόοδος μας όλο αυτό το διάστημα ήταν εκπληκτική".


Βίντεο με το... μπουγέλωμα του Ρεντναπ





Το γκολ της αναμέτρησης


(sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου