Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σάλος με "τρυφερή" φωτό Πικέ-Ιμπραΐμοβιτς

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με φωτογραφία των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ζεράρ Πικέ, η οποία δείχνει τους άσους της Μπαρτσελόνα να...




έχουν έρθει πολύ κοντά. H φωτογραφία τραβήχτηκε από ένα φίλαθλο της ομάδας έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και απεικονίζονται οι δύο άσοι της ομάδας στο πάρκινγκ μετά την προπόνηση, μόνο που βρίσκονται σε μια... "τρυφερή" στιγμή. Μέσω του facebook η εικόνα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, τα σχόλια είναι πολλά και κυρίως αρνητικά, μάλιστα λέγεται πως υπάρχει και... φιλάκι εκτός από... γλυκόλογα (από ότι εικάζουμε) αλλά τέτοιο ντοκουμέντο δεν έχουμε για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

7 σχόλια:

  1. Σιγά ρε άντρακλες αμέσως να τους κράξετε. Η προσωπική τους ζωή σας ενδιαφέρει ή αν παίζουν καλή μπάλα? Σαν τελευταίες κατίνες κάνετε!!

    προσέξτε μόνο μήπως οι γιοί σας κάνουν τα ίδια και τους κουτσομπολεύουν με τον ίδιο τρόπο οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσετε αγόρια μου και στα δικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαίωμά τους νομίζω. Το θέμα είναι εάν παίζουν καλή μπάλα και ΜΟΝΟ. Από εκεί και ύστερα κανείς λόγος δεν πέφτει και σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dikio exei o Al .. O kathenas exei to dikaioma na kanei o,ti goustarei stin prosopiki tou zoi, kai makari auto na itan to pragmatiko mas provlima stin anthropotita kai ston kosmo pou zoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ας κάνουν ότι θέλουν στην ιδιωτική τους ζωή,ποιόν αφορά αυτό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mpa dn to pisteuw re paides oti einai alhtheia ..me tpt

    ΑπάντησηΔιαγραφή