Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Το στόρι με τον φροντιστή του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από αργά χτες το βράδυ, το σκηνικό με τον φροντιστή του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: Κατά την προθέρμανση της ομάδας του ΠΑΟΚ και ενώ ο Χαλκιάς έχει πάρει τη θέση του στα γκολπόστ...




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ (VIDEO)


δύο φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήραν μια μπάλα από το team των τερματοφυλάκων. Μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο (δευτερολέπτων) με τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και ενώ ο πιτσιρικάς (γιατί περί πιτσιρικά επρόκειτο) προσπαθεί να διαφύγει με την μπάλα του ΠΑΟΚ, πιάνονται στα χέρια με τον φροντιστή και μπαίνει στο γήπεδο από άλλη θύρα ένας άλλος (νταής φαίνεται...) ο οποίος πηγαίνει και τον χτυπάει. Δηλαδή όλο αυτό έγινε για μια μπάλα!





11 σχόλια:

  1. προς red-news και todekari που τολμάτε και αναδημοσιεύετε χωρίς να ντρέπεστε!!

    Αφού λοιπόν πρόκειται για μία μπάλα γιατί έχετε πιάσει το πρώτο βίντεο από τη μέση και όχι από την αρχή του? Μήπως ο γνωστός "πιτσιρικάς"- επιστήμονας μαζί με άλλα 2-3 καλόπαιδα του υπέροχου κόσμου σας έχουνε κάνει μαύρο τον άνθρωπο πριν??

    Τι δουλεία είχαν οι επιστήμονες-πιτσιρικάδες να πάρουν μπαλίτσες ενθύμια?? Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν ή ήτανε βαλτοί για να προκληθεί πάλι ο υπέροχος κόσμος και να τα σπάσουνε μετά όλα με άλλοθι πάντα (βλέπε περίπτωση Ίβιτς)??

    αντί να ντρέπεστε και να κρύβεστε πειραιώτικα και πασαλιμανιώτικα πάντα βγαίνετε και από πάνω, αλλά τα παόκια δεν είναι βάζελοι να το περάσουνε και αυτό στο ντουκου, τα "πιτσιρίκια" είναι ήδη ταυτοποιημένα και μαύρο φίδι που μπήκε στο κ...ο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ντρέπεστε να υιοθετείτε τέτοιες ερμηνίες για τις αλητείες....
    ..παιξτε το παιχνίδι σας σκουλήκια της Αθήνας κατ' εντολήν των μπουκωμένων απο το σπέρμα του Ίβιτς αφεντικών σας....
    ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΟ BLOGG ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι μιλανε ρε ? αυτοι που πετανε μπουκαλια ρετσινας στο γηπεδο ? αυτοι που ξηλωνουν τα τσιμεντα και τα πεταγανε στους παικτες (θυμηθειτε τον Τζωρτζεβιτς περσυ πεσμενο κατω , και τον Νικοπολιδη να κανει ανθρωπινη ασπιδα να δεχεται τα μπετα των ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ για να σωσει τον Τζολε ?) αυτοι που μπουκαρανε στο τελος και κυνηγουσαν τον Νικοπολιδη μεσα στο γηπεδο να τον λυντσαρουν ? και μετα βριζανε που αντισταθηκε ? αυτο το αληταριο κουβαληθηκε και στο Καραισκακη και αρχισε τις προκλησεις... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑ - ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΝΑΚΕΨΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι Παοκτσιδες ειναι οι βανδαλοι ενω στο καραισκακη πανε παιδια της εκκλησιας...απο την πολυ την φαπα φετος χαζεψατε γαβροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια το video φυσικά και δεν είναι δικό μας, αλλιώς θα το γράφαμε. Είναι από το youtube και καταλαβαίνουμε ότι η ετικέτα ενοχλεί, αλλά αν υπάρχει άλλο να είστε σίγουροι ότι θα το αντικαταστήσουμε. Όσο για τα υπόλοιπα έχουμε απαντήσει πολλάκις με τις αναρτήσεις μας από χτες...

    ΥΓ:Το στόρι είναι ΑΥΤΟ. Μπορείτε να το εξακριβώσετε από ρεπορτάζ αρκετών εφημερίδων και ραδιοφώνων. Να προτιμήσετε αυτά που υπογράφονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re mpaokia milate eseis?????????????????poy etroge retsines sto kefali o tzole ??????????????? ntropi i na poyme gia to gidi ton garcia ?????????den prokalei???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν περιμεναμε και τιποτα αλλο απο δω μεσα!με υπογραφη γαυρων τα βιντεακια!! κομενα εκει που συμφερει! ακου απαντηση ρε! αν βρουμε αλλα θα τα βγαλουμε! μονο που τα βαλατε εδω μεσα καταλαβεμε! αντε ρε το blogg σας μεσα σκατογαυροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=rTRw5pMNas4 για δειτε την αληθεια εδω! οσο προλαβε η καμερα της μεγαλης ΕΡΤ..ΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ασε ρε φιλε, γιατι αυτο δεν ειναι κομμένο το βιντεάκι;Ασε τις μ@λ@κ*ες που λέει ο τύπος.Καταρχάς πως γίνεται με μία άντε 2σφαλιάρες να είναι αιμόφυρτος ο φροντιστής;;; Κι επειδή είναι και άσχετοι, αυτός που πηδάει μέσα είναι από την 34 δίπλα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ποια θύρα 7 ???? Έδω δε ξέρει ποιοι πήγαν να σταματήσουν το σκηνικό. Η ασφάλεια του ΠΑΟΚ και μετά οι σεκιουριτι. Ο άνθρωπος δεν κάνει. Εγώ μέσα ήμουν κι έγιναν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ti sas noiazei re apo poy einai to kathe video? Deite ta ola. To skiniko den thelete na deite?Oi kolimenoi tou Vorra kai oi kolimenoi tou limaniou na poume.Deite ta diavaste ta kai krinete monoi sas. mualo den exete?O kathenaw exei tin apopsi tou kai sxedon panta thelei na diavazei kati kalo gia tin omada tou, an den sas aresoun ta antikeimenika sxolia koliste me mia efimerida mono kai kapste to mualo sas.O kathenas me ton pono tou.Kai autos pou ton varese einai makakas kai o allos pou peftei kai zalizete ksafnika makakas einai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xesthdes mesa sto karaiskaki trexete na swtheite mia zwh mia me ton frontisti mia me ton garcia klaniarides.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή