Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Επέκταση σε Τσίλντρες οι Χοκς

Ο Τζος Τσίλντρες έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ένα ακόμα με τους Ατλάντα Χοκς. Τα «γεράκια» ωστόσο θέλουν να επεκτείνουν...




τη συμφωνία τους για περισσότερα χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι δεν έκανε χρήση αυτής της οψιόν, ενώ για φέτος δεν έχει ακόμα αποφασίσει όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη περιμένοντας το τέλος της σεζόν. Εκείνος μπορεί να έχει ως προτεραιότητα την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, όμως οι Χοκς μετά τον αποκλεισμό τους από τα playoffs του ΝΒΑ έχουν αρχίσει το σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Φυσικά και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το τοπίο είναι ακόμα θολό, μιας και είναι νωρίς για οποιαδήποτε συμφωνία. Οι ομάδες ωστόσο κάνουν από τώρα κάποιες διερευνητικές επαφές προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν προθέσεις για πιθανές ανταλλαγές και άδειασμα του σάλαρι καπ.

Το συμβόλαιο λοιπόν, του Τσίλντρες με την Ατλάντα λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν προβούν τα «γεράκια» σε κάποια κίνηση και ο «Τσίλι» εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, τότε δεν θα συνεχίσουν να έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και θα μπορεί να διαπραγματευτεί στο μέλλον μόνος του με οποιαδήποτε ομάδα.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, πρόθεση των Χοκς είναι όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ Ρικ Σαντ είναι να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Τσίλντρες για περισσότερα χρόνια. Έτσι θα συνεχίσουν να έχουν τα δικαιώματά του και μετά το καλοκαίρι του 2011 ούτως ώστε να τον χρησιμοποιήσουν σε πιθανή ανταλλαγή, αν δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ στην Ατλάντα.

Βέβαια, όλα αυτά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του «Τσίλι». Να μείνει στον Ολυμπιακό ή όχι και να διευκολύνει την Ατλάντα στα σχέδια της, τη στιγμή όμως που γνωρίζει ότι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών άλλων ομάδων.
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου