Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

HD στη Nova, βελγικό θέλει το Sport TV...


Οι πληροφορίες θέλουν τη Nova να βάζει στο «μπουκέτο» της απ’ τη νέα σεζόν κανάλι HD (υψηλής ευκρίνειας, δηλαδή) απ’ όπου θα προβάλλονται, εκτός των άλλων, και...



επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα. Μέσα σε αυτά και αγώνες της Σούπερ Λίγκας…

Η Nova έχει προμηθευτεί τον ανάλογο εξοπλισμό για το συγκεκριμένο εγχείρημα και ξεκίνησε ήδη δοκιμές που είναι για εσωτερική χρήση. Στο κανάλι HD θα προβάλλονται ταινίες, ντοκιμαντέρ και άλλα σημαντικά γεγονότα που έχει στην κατοχή της η Nova.

Βελγικό Πρωτάθλημα (και) στο Sport TV;

Το Sport TV έχει βάλει στο στόχαστρο τα τηλεοπτικά δικαιώματα του βελγικού Πρωταθλήματος. Δικαιώματα που έχει αυτή την στιγμή το Conn-X TV. Σε περίπτωση που το πρώην Magic αποκτήσει τα δικαιώματα του βελγικού, τότε ένα σενάριο είναι να παίζει αγώνες παράλληλα με το «μπουκέτο» του ΟΤΕ.

…και προϊόν από ξένα κανάλια

Πέρα απ’ το βελγικό Πρωτάθλημα, το Sport TV είναι κοντά σε συμφωνία για να δείχνει πρόγραμμα από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Κάτι που έκανε μέχρι πρόπερσι ο ΣΚΑΙ, ο οποίος είχε πρόγραμμα απ’ τα κανάλια της Τσέλσι, της Ρεάλ Μ. και της Μάντσεστερ Γ.

Οι ώρες Αλέφαντου, Γεωργίου

Μίας ώρας διάρκεια θα είναι η εκπομπή στην οποία θα βγαίνει σαν καλεσμένος ο Νίκος Αλέφαντος την περίοδο του Μουντιάλ προκειμένου να κάνει τα σχόλια του για τους αγώνες. Θα ξεκινάει στις 19.00 και θα ολοκληρώνεται στις 20.00. Ο Γιώργος Γεωργίου θα βγάζει κανονικά το «Καφενείο των φιλάθλων» (00.00-02.00). Οι δύο εκπομπές θα βγαίνουν μόνο τις μέρες που θα έχει αγώνες.

Τα λένε με Γαμπρίτσο

Με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Γαμπρίτσο θα συναντηθεί σήμερα το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ με τα θέματα των συμβασιούχων και της νέας ΣΣΕ να κυριαρχούν στις συζητήσεις.

Δύο στην περιγραφή

Δίδυμο περιγραφής θα έχει η ΕΡΤ στην σημερινή μετάδοση (απ’ την ΕΤ1) του τελικού του Len Trophy πόλο ανάμεσα στον Εθνικό και την Μάντσισκ. Θα είναι οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Περπερίδης.
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου