Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

«Αρέσει ο Κρόλντρουπ στον ΠΑΟ»


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Περ Κρόλντρουπ επιβεβαίωσε ο Ρενέ Χένρικσεν, μιλώντας στη «SportDay». Ο παλαίμαχος αμυντικός του «τριφυλλιού», ο οποίος...



εκτελεί πλέον χρέη σκάουτερ στη Βόρεια Ευρώπη, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για τον 30χρονο στόπερ της Φιορεντίνα. «Είναι ένας ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής, γνωρίζω ότι αρέσει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω κάτι άλλο», τόνισε ο Δανός.

Όσον αφορά τις φήμες ότι πρότεινε στους «πράσινους» τον Μπρέντε Χάνγκελαντ της Φούλαμ, δήλωσε άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα. «Δεν έχω προτείνει τον Χάνγκελαντ. Είναι διεθνής και εξαιρετικός αμυντικός, αλλά δεν έχω μιλήσει για αυτόν στον Παναθηναϊκό».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο σημερινό (07/04) φύλλο της «SportDay»

Εν τω μεταξύ, η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» έγραψε χθες: «Στην Τριγκόρια (σ.σ.: προπονητικό κέντρο της Ρόμα) έφτασε πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Μεξές. Προτάθηκε ανταλλαγή με τον νεαρό Νίνη, εκείνον που στο "Ολίμπικο" με ένα γκολ και δύο ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής του απρόβλεπτου αποκλεισμού των "τζιαλορόσι" από το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μία διαπραγμάτευση, πάντως, που φαίνεται πολύ δύσκολο να προχωρήσει», ανέφερε το δημοσίευμα.
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου