Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

«Δεν μπορεί χωρίς τον Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ»


Ο Κάρλο Αντσελότι επιμένει πως ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ θα κοστίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία αλλά και το...

σάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι ανέβηκε στην κορυφή της Premier League μετά τη νίκη εκτός έδρας 2-1 επί των "κόκκινων διαβόλων" και ο Ιταλός τεχνικός των "μπλε" πιστεύει πως η απουσία του 24χρονου επιθετικού ήταν το κλειδί της επιτυχίας.

«Δεν είναι η ίδια ομάδα χωρίς αυτόν. Ο Ρούνεϊ είναι ένας φανταστικός παίκτης που είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις με άλλο παίκτη. Ο Μπερμπάτοφ είναι καλός αλλά ο Ρούνεϊ είναι διαφορετικός».

«Ο Ρούνεϊ μπορεί μερικές φορές να επιστρέφει πίσω για να πιάνει τη μπάλα και να οργανώνει για την υπόλοιπη ομάδα ενώ μπορεί να επιτεθεί από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Είναι απίστευτος παίκτης».

«Δεν είναι καλό για την Γιουνάιτεντ μετά που έχασε από την Μπάγερν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επειδή έχασαν ένα πολύ σημαντικό παίκτη. Δεν είναι εύκολο για τη Γιουνάιτεντ να κρατήσουν τον ίδιο χαρακτήρα χωρίς τον Ρούνεϊ. Αλλά έχουν την πιθανότητα να προχωρήσουν και ελπίζω να περάσουν στον ημιτελικό».

Η Τσέλσι κέρδισε από δύο φορές τις άλλες διεκδικήτριες του τίτλου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ) και ο Αντσελότι είπε για αυτό: «Θα έπρεπε να είμαστε πιο μπροστά αλλά χάσαμε κάποιους βαθμούς εναντίον άλλων ομάδων και αυτό αποδεικνύει πως η Premier League είναι πολύ δύσκολη για όλους».

«Αυτή ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς αλλά τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη. Οι παίκτες έχουν μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν τον τίτλο. Εχω εντυπωσιαστεί με τον χαρακτήρα τους και τη δύναμή τους. Είναι καλή πίεση να είσαι στην κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου