Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Πρώτη χωρίς Σάντος, διέψευσε για Παναθηναϊκό ο Βρύζας


Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Απών από τη Σουρωτή ήταν ο προπονητής του «Δικεφάλου» του βορρά, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αναμένεται να...

επιστρέψει από την Πορτογαλία τις επόμενες ώρες.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Καβάλα, σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Ροζάριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Απών από την αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες» θα είναι οι τιμωρημένοι Γκαρσία, Κοντρέρας, Ίβιτς, και οι τραυματίες Κριστιάνο, Σνάουτσνερ. Η αυριανή προπόνηση (10.30) θα πραγματοποιηθεί στη Σουρωτή.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στους στενούς του συνεργάτες στη σημερινή προπόνηση, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του από την ομάδα, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει πόστο στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, δεν είναι μόνο ο Ζήσης Βρύζας που διαψεύδει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και ο Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δήλωναν απόλυτη άγνοια για τα όσα ακούστηκαν στην Θεσσαλονίκη.
(sportnet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου