Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Χάγκελαντ με υπόδειξη Ρενέ


Τον διεθνή Νορβηγό αμυντικό της Φούλαμ, Μπρέντε Χάγκελαντ, εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τον «killer» της οπισθοφυλακής, μετά από θερμή εισήγηση του Ρενέ Χένρικσεν...



Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα «Goal», ο 29χρονος θηριώδης στόπερ (ύψος 1,95 μ.) είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν σοβαρά τους «πράσινους» ενόψει καλοκαιριού.

Ο Ρενέ Χένρικσεν έχει προτείνει ανεπιφύλακτα τον Νορβηγό στόπερ, καθώς θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης, ο οποίος μαζί με τον Περ Κρόλντρουπ της Φιορεντίνα (επίσης δική του εισήγηση) μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην πράσινη άμυνα.

Ο Χάγκελαντ είναι έμπειρος αμυντικός με 57 διεθνείς συμμετοχές, τρεις σερί «γεμάτες» σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής εντυπωσιακής πορείας της Φούλαμ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, μια και δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Κρόλντρουπ.

Την ίδια ώρα στη λίστα με τους «killers» υπάρχουν ακόμη πολλοί παίκτες όπως ο Πόγκατετζ, για τον οποίο οι Άγγλοι έγραψαν ξανά μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Γκαλάς, ο Καλάτζε, και ο Κάτα Ντίαζ.

Ο Σαριέγκι

Όσον αφορά το θέμα της παραμονής του Γιούσου Σαριέγκι στον Παναθηναϊκό αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει την άλλη εβδομάδα, όταν και θα αρχίσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Υπάρχει μια διάθεση παραμονής του Βάσκου στην ομάδα (πιθανότατα με μειωμένες αποδοχές), ωστόσο είναι νωρίς για εκτιμήσεις.

Πάντως, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά στην παρούσα φάση είναι ότι η παραμονή του Σαριέγκι θα κρίνει και την απόκτηση δεύτερου «killer» (σας έχει ενημερώσει σχετικά ο sportdog σε θέμα του Μιχάλη Κοσμετάτου).
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου