Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Πρόστιμο στον Γκερέρο


Με πρόστιμο, ανάλογο του οποίου σύμφωνα με τον πρόεδρο του γερμανικού συλλόγου δεν έχει επιβληθεί ποτέ, τιμώρησε το Αμβούργο τον Πάολο Γκερέρο...



Ο τελευταίος ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά το εντός έδρας 0-0 με το Ανόβερο (πέταξε ένα μπουκάλι με νερό προς κάποιο οπαδό του συλλόγου) και τελικά δεν τιμωρήθηκε με διακοπή συμβολαίου, όπως αρχικά είχαν αφήσει να εκτιμηθεί οι διοικούντες την ομάδα του γερμανικού βορρά.

Το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο Περουβιανός επιθετικός δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο, ο πρόεδρος του Αμβούργου, Μπέρντ Χόφμαν, επισήμανε πως : «Πρόκειται για πρόστιμο που δεν έχουμε επιβάλλει ποτέ στο παρελθόν». Ο Γκερέρο είπε από την πλευρά του: «Ζητώ συγνώμη για ό,τι έκανα. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου».

Παρ’ όλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από τη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (DFB), η οποία θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό αύριο. Η τηλεοπτική κάμερα δείχνει καθαρά τον Γκερέρο με το συμπαίκτη του Ματάισεν, να ανταλλάσσει κάποιες κουβέντες με έναν οπαδό και στη συνέχεια να πετάει στο πρόσωπο του τελευταίου το μπουκάλι νερού που κρατούσε, πριν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τον απομακρύνουν.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου