Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Θα γίνει ό,τι πρέπει!


Σίγουροι πως θα γίνει ό,τι πρέπει για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους τίτλους εμφανίζονται οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Το οικονομικό κομμάτι είναι εκείνο που θα κρίνει πολλά...



ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού χρειάζεται να αναλάβει νέος προπονητής την ομάδα και να ενισχυθεί αισθητά το υπάρχον ρόστερ. Στην τελευταία συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη υπήρξε διαφωνία και όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών θα βάλει τα 10 εκατ. ευρώ που θα χρειαστούν για τις κινήσεις του καλοκαιριού.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον οι δύο άνδρες δεν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και δεν θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ο 38χρονος επιχειρηματίας (ή άλλο ενδιαφερόμενος) να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παραμένει, όμως, άγνωστο τι θα συμβεί μέχρι τις 26 Απριλίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. που θα εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 26 εκατ. ευρώ. Πάντως, οι παράγοντες της ομάδας διαβεβαιώνουν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψει στην κορυφή ο Ολυμπιακός.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ή αύριο αναμένεται να επιστρέψει ο κ. Κόκκαλης από τη Μύκονο, όπου πέρασε τις ημέρες του Πάσχα. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος πήγε στην Ιταλία, όπου σπουδάζει η κόρη του και ενδέχεται να πάει σήμερα στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, πιάνοντας δουλειά ενόψει των σημαντικών εξελίξεων στην ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στη διαδικασία των πλέι οφ, όπου θα κριθεί το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου